Jos etsit innostavaa IT -myynnin tehtävää yrityksessä, jonka asiakkaiden tyytyväisyys on huipputasolla – tässä voisi olla sinun paikkasi?


Mihin osaamistasi tarvitaan?

Konsultointiyksikkömme Ratkaisumyyjänä myyt IT-infraan ja työn tuottavuuden edistämiseen liittyviä modernisointi- ja kehitysprojekteja asiakkaillemme. Nämä tuotteistetut palvelumme liittyvät mm. ympäristöjen auditointiin, modernisointiin, tietoturvaan, laitehallintaan tai vaikkapa koko IT-infran pilveistämisen edistämiseen. Myös tietotyöskentelyn edelleen kehittämiseen liittyvät palvelut (esim. Power Platform) ovat myyntirepussasi.

Kykenet argumentoivan ratkaisumyyntiin: Miksi – Mitä – Miten – Hyödyt. Teet myyntiä läheisessä yhteistyössä yksikkösi konsulttien kanssa, joilta saat myös huipputason PreSales avun. Lisäksi koko valtakunnallinen myyntiorganisaatiomme on tukenasi. Asiakastyytyväisyytemme on huipputasolla, joten Tietokeskuksen palveluita voi myydä hyvällä fiiliksellä!

Toimipisteesi on valintasi mukaan Tampereella, Oulussa, Turussa, Porissa tai Helsingissä, mutta työtä voit tehdä sieltä, mistä se kulloinkin on järkevää. Asiakkaasi sijaitsevat ympäri Suomea, joten työ vaatii joskus matkustamista. Useimmiten pääset kuitenkin illaksi kotiin.


Mikä auttaa sinua menestymään tehtävässä?

  • Sinulta löytyy jo (ainakin jonkin verran) näyttöjä menestyksekkäästä IT-alan myyntityöstä
  • Azure, M365, Power Platform ovat sinulle tuttuja, vaikka emme odotakaan sinulta teknistä asiantuntijuutta
  • Kykenet kuljettamaan myyntiprosessin itsenäisesti alusta loppuun ja hyödynnät konsulttiemme osaamista myyntityösi apuna
  • Sinulla on valmiudet argumentoivaan ratkaisumyyntityöhön
  • Haluat aidosti kehittää itseäsi ja omaksua uusia teknologoita (myyjän näkökulmasta)
  • Sinulla on hyvä ulosanti sekä suullisesti että kirjallisesti
  • Olet valmis ottamaan kovan etunojan ja pitämään kovaa liikettä yllä
  • Sinulla on valmius matkustaa Suomessa


Mitä tarjoamme sinulle?

Tulevien kollegoidesi mielestä meillä työskentelyssä on parasta:
”Rajattomat mahdollisuudet kehittyä” ”Mikromanageeraus loistaa poissaolollaan”
”Oman työskentelyn johtaminen; vapaus ja vastuu” ”Jatkuva uuden tekniikan tulva pitää työn mielenkiintoisena” ”Tietokeskus on joustava firma sopivassa koossa” ”Vastuullinen, monipuolinen tehtävä”
”Paras tiimi, jossa olen koskaan hommia tehnyt” ”Pääsee oikeasti auttamaan asiakkaita”

Hommia teemme intohimoisesti ja kovalla etunojalla! Tarjoamme sinulle kannustavan ansaintamallin. Tässä tehtävässä sinulla on myös lähes rajattomat vapaudet oman ajankäyttösi ja työpäiviesi suunnittelemisessa.

Arvojemme mukaisesti teemme työtä yhdessä, rohkeasti ja ennen kaikkea hyvällä fiiliksellä – esihenkilömme tekevät työtään valmentavalla otteella ja päivittäisjohtamisemme on saanutkin henkilöstöltämme erittäin hyvät arviot. Meillä on rento työympäristö, jossa töitä tehdään hyvällä meiningillä ja jossa kaverit auttavat toisiaan.

Tietokeskus panostaa hyvinvointiisi – tarjoamme sinulle erittäin laajat työterveyspalvelut sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut.

Olemme kotimainen yritys, jossa päätöksenteko tapahtuu matalalla hierarkialla – meillä tarjotaan työntekijöille joustavuutta ja luottamusta eli sinulla on paljon vaikutusvaltaa omien työpäiviesi suunnittelussa.

Tietokeskus panostaa osaamiseesi – olemmehan asiakkaamme osaavin kaveri! Meillä voi olla varma, että kollegasi ovat asiantuntevia ja palvelumme on huippulaatua.


Haluatko tietää lisää tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Liiketoimintajohtaja Kai Lehtoselta numerosta + 358 40 063 7315.


Onko tämä sinun paikkasi?

Jätäthän Linked In -profiilisi/CV:si rekrytointijärjestelmäämme tai pirauta Kai Lehtoselle numeroon + 358 40 063 7315. Toivomme että kuulemme sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.9.2022.


Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Palvelemme paikallisesti – samalla tukenasi ovat organisaatiomme kaikki lähes 350 osaajaa ympäri Suomen.

Missiomme on tuottaa asiakkaillemme iloa ja menestystä tietotekniikasta!