Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Palvelemme paikallisesti – samalla tukenasi ovat organisaatiomme kaikki lähes 350 osaajaa ympäri Suomen.

Mihin osaamistasi tarvitaan?

Tietokeskuksen palveluhallinta muodostuu kymmenestä palvelupäälliköstä, jotka vastaavat yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa.

Palvelupäällikkönä vastaat nimettyjen asiakkaiden jatkuvien palvelujen tuottamisesta ja laadusta. Varmistat, että asiakas on tyytyväinen ja asiakkaalle tuotetaan sopimuksen mukaista palvelua. Vastaat asiakkuuden kehityskaaresta ja löydät ratkaisun yhdessä Tietokeskuksen jengin ja asiakkaan yhteyshenkilöiden kanssa asiakkaan haasteisiin. Varmistat, että erinomainen asiakaskokemus toteutuu päivittäisessä tekemisessämme.

Sinun ei tarvitse itse osata kaikkia ”pellin alla olevia” teknisiä asioita, sillä tekniset asiantuntijamme sekä konsultit ovat tukenasi mutta ymmärrät palveluiden taustalla olevat teknologiaratkaisut ja niiden mahdollisuudet. Lisäksi sinun tulee tarkastella asioita luontaisesti myös liiketoiminnallisesta näkökulmasta.

Toimipisteesi voi olla valintasi mukaan Turussa, Tampereella, Oulussa tai Helsingissä. Teemme töitä hybridimallilla ja palvelupäällikkönä pystyt halutessasi tekemään paljon töitä etäältä, mutta työ edellyttää myös matkustamista Suomen rajojen sisäpuolella sekä konttorilla käymistä, koska osa tapaamisista ja työpajoista pidetään kasvotusten.


Menestyt tehtävässä, jos sinulla on

 • Osaamista ja näyttöjä IT-alalta; olet työskennellyt useamman vuoden ITIL-viitekehyksessä tai asiakkaiden palvelunhallinnan parissa.
 • Organisointikykyä ja taitoa saada suuretkin kokonaisuudet hoitumaan sujuvasti sekä asiakkailla että sisäisesti
 • Riittävä ymmärrys IT palveluiden tuottamisesta ja siitä, mistä asiakkaiden IT-palvelut koostuvat
 • Kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja yhdistää asiakkaiden tarpeet palvelutarjoamaamme sekä muihin tarvittaviin ratkaisuihin
 • Kyky toimia matriisiorganisaatiossa ja osana virtuaalitiimejä
 • Halua ottaa vastuuta, itsenäinen tapa työskennellä, kyky ohjata omaa työtä ja tehdä päätöksiä
 • Halua kehittää omaa osaamista sekä yhteistä tapaa toimia
 • Erinomaiset sidosryhmä- ja asiakasyhteistyössä tarvittavat vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot
 • Hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot
 • Sujuva suomen kielen taito
 • Englannin kielen taito ja mahdolliset palveluhallinnan sertifikaatit luetaan eduksi


Mitä tarjoamme sinulle?

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle itsenäisen pelikentän, jossa pääset itse kehittymään ja kehittämään toimintaa. Vaikka olet osa tiimiä, esihenkilösi palvelee sinua aina yksilönä, tarpeidesi mukaan. Tavoitteesi ovat konkreettiset ja luomme yhdessä polun, miten nämä tavoitteet saavutetaan.

Tietokeskus on vakavarainen yhtiö, jossa pääset nauttimaan huikeasta tiimistä ja työyhteisöstä, jossa esimerkiksi henkilöstön sitoutuminen, omistautuneisuus ja tyytyväisyys esihenkilötyöhön ovat tutkimuksesta toiseen toimialan parhaimmistoa. Luonnollisesti tarjoamme sinulle modernit työvälineet ja kilpailukykyisen palkkatason.

Meillä tarjotaan työntekijöille joustavuutta ja luottamusta eli sinulla on paljon vaikutusvaltaa omien työpäiviesi suunnittelussa. Olemme kuitenkin varanneet jokaisen kalenteriin palaverittoman tunnin lounasaikaan.

Työntekijöillämme on erittäin laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä. Työterveyspalveluihimme kuuluvat mm. erikoislääkärikäynnit, päivystyshoito iltaisin ja viikonloppuisin, työfysioterapia ja muut terapiapalvelut, hammashoitoa sekä tapaturmista (myös vapaa-ajalla) aiheutuva leikkaushoito. Meillä on käytössä pyörä-, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut.

Jos tunnet jonkun meillä työskentelevän niin kysy, huomaat että meillä viihdytään!


Haluatko tietää lisää tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä antaa 31.10.2022 klo 12-14 tai 4.11.2022 klo 9.30-11.00 tai 10.11.2022 klo 14.30-16.00 palveluhallinnan esihenkilö Elmeri Siltaloppi numerossa 044 755 2266.


Onko tämä sinun paikkasi?

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.11.2022. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian!

Yhdessä, hyvällä fiiliksellä ja rohkeasti – Tietokeskus