Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Palvelemme paikallisesti – samalla tukenasi ovat organisaatiomme kaikki lähes 350 osaajaa ympäri Suomen.

Missiomme on tuottaa asiakkaillemme iloa ja menestystä tietotekniikasta!


Olisitko sinä pilvihallintapalvelujemme asiantuntijatiimin uusi vetäjä, jolla olisi näkemystä ja draivia viedä tiimi kohti uusia onnistumisia?

Mihin osaamistasi tarvitaan?

Pilvihallintapalvelujemme päällikkönä olet asiantuntijatiimimme esihenkilö sekä vastaat teknologia-alueesi tavoitteiden asettamisesta ja saavuttamisesta, tehokkuudesta ja kehittämisestä. Vastuullasi on myös palvelualueesi budjetti ja riittävä teknologiatarpeeseen sopiva resursointi.

Huolehdit 17 asiantuntijasta koostuvan tiimisi kehittämisestä, osaamisesta ja hyvinvoinnista sekä ratkaiset tarvittaessa ongelmatilanteita. Varsinaisesta päivittäisestä työnjohtamisesta vastaavat enimmäkseen asiakastiimiemme esihenkilöt.

Tuet myyntiorganisaatiotamme oman teknologia-alueesi osalta ja osallistut haastavien ongelmakokonaisuuksien ratkaisemiseen.

Esihenkilösi on asiantuntijapalvelujemme johtaja, jonka kanssa sparrailet ja jolta saat tukea työssäsi.

Toimipisteesi on valintasi mukaan Turussa, Tampereella tai Helsingissä. Tiimisi jäsenet työskentelevät eri toimipisteissämme, mutta työskentelemme hybridimallilla ja tapaamme myös kasvokkain toimistolla.


Menestyt tässä tehtävässä jos sinulla on

  • vähintään 5 vuoden kokemus esimiestehtävistä
  • IT alan korkea-asteen koulutus ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • kokonaisvaltaista näkemystä ja kykyä tehdä päätöksiä koskien laajoja teknisistä kokonaisuuksia
  • olet saanut johtamis-/esimieskoulutusta ja osaat soveltaa oppimaasi käytäntöön
  • organisointikykyä ja hyvä paineen sietokyky
  • kykenet tekemään itsenäisiä ratkaisuja vaihtelevissa ja vaativissa tilanteissa
  • hyvät viestintätaidot ja kyky tehdä yhteistyötä erilaisissa tilanteissa
  • taito tehdä hyvää dokumentaatiota
  • hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito


Miksi tarjoamme sinulle?

Asiantuntijapalvelumme on yli 60 henkilön yksikkö, joka muodostuu erilaisista asiantuntijatiimeistä. Tässä tehtävässä viimeistään hioutuvat taitosi johtaa ja kehittää asiantuntijatiimiä. Tapamme työskennellä on joustava, meillä ei ole turhaa byrokratiaa eikä hierarkiaa vaan hyvä tekemisen meininki!

Tiimissäsi on hyvä henki ja mahtavat kollegat, työtyytyväisyyskyselymme tulokset ovat huippuluokkaa ja esihenkilösi tukee sinua työssäsi. Tiimimme muodostuu osaavista asiantuntijoista ja saavutamme tavoitteemme yhdessä. Jos meiltä lähtee, tulee kyllä kollegoja ikävä!

Arvojemme mukaisesti teemme työtä yhdessä, rohkeasti ja ennen kaikkea hyvällä fiiliksellä – esihenkilötyömme ja päivittäisjohtamisemme ovat saaneetkin henkilöstöltämme erittäin hyvät arviot. Meillä on rento työympäristö, jossa töitä tehdään hyvällä meiningillä ja jossa kaverit auttavat toisiaan.

Tietokeskus panostaa hyvinvointiisi – tarjoamme sinulle erittäin laajat työterveyspalvelut sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut.

Toimintakulttuurimme on asiakaslähtöinen – ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja siksi kykenemme aina tarjoamaan tuottavampia ja tehokkaampia ratkaisuja. Tarjoamme omaleimaisuutta ja uusia, rohkeitakin ratkaisuja sekä kehitymme jatkuvasti ja vastaamme ketterästi markkinan muutoksiin.


Haluatko tietää lisää tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä asiantuntijapalvelujen johtajaltamme Viktor Viitalalta, numero +358 50 467 5314.


Onko tämä sinun paikkasi?

Jätäthän LinkedIn -profiilisi/CV:si rekrytointijärjestelmäämme, jonka kautta saat tarvittaessa yhteyden rekrytointiimme. Toivomme, että kuulemme sinusta mahdollisimman pian sillä aloitamme ensimmäiset haastattelut jo hakuaikana, kuitenkin viimeistään 11.9.2022!