Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Palvelemme paikallisesti – samalla tukenasi ovat organisaatiomme kaikki lähes 350 osaajaa ympäri Suomen.


Haluatko tehtävän, jossa saat vapaat kädet tehdä kehitystyötä ja viilata jo hyvin toimivaa konetta?

Mihin osaamistasi tarvitaan?

Jatkuva parantaminen on Tietokeskuksen tekemisen ytimessä. Nyt olemme uudistamassa toimintatapojamme laiteliiketoiminnan tukiprosesseihin liittyen.

Laiteliiketoiminnan kehitysjohtajana vastaat laitemyyntimme tukiprosesseista sekä omalta osaltasi laitekauppamme kannattavuudesta. Roolissasi tuet sisäisiä sidosryhmiä, kuten laitemyyntiä ja -logistiikkaa sekä ulkoisia sidosryhmiä, laitekumppaneita ja -asiakkaita. Työlläsi mahdollistat laiteliiketoiminnan kannattavuuden kasvun.

Kun tulet ja otat tehtävän haltuusi, ensimmäinen tavoitteesi on perehtyä laiteliiketoimintaamme, sitä toteuttaviin tiimeihin ja organisaatioomme. Hyödynnät tehtyä pohjatyötä ja tarkennat sitä omilla havainnoillasi. Kokonaiskuvan muodostettuasi pääset luomaan suunnitelman, miten laiteliiketoiminnan tukiprosesseja tullaan kehittämään ja miten asetetut tavoitteet saavutetaan.

Suunnitelman valmistuttua tulet olemaan avainroolissa muutoksen eteenpäin viemisessä, osallistut kehitystyöhön sekä laiteliiketoiminnan johtoryhmätyöhön. Muut vastuualueet täsmentyvät kehitystyön myötä.

Onnistumistasi mitataan laitekaupan kannattavuudella. Strategiassamme on kasvattaa laitemyyntiämme ja PCaaS -palveluamme, joten yksikkösi onnistuminen on tärkeää tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Kotitoimipisteesi voi olla valintasi mukaan Tietokeskuksen Turun, Tampereen, Oulun, Helsingin, Salon tai Porin toimistollamme. Työskentelemme hybridimallilla, joten voit valita minkä verran haluat työskennellä etänä. Tehtävä vaatii jonkin verran myös matkustamista Suomessa.

Raportoit myynnin operaatioiden johtajalle, joka on Tietokeskuksen johtoryhmän jäsen.

 

Menestyt tehtävässä jos sinulla on

  • Kyky innostaa muut mukaan ja johtaa positiivisella otteella
  • Kokemusta johtoryhmätyöskentelystä ja esihenkilönä työskentelemisestä
  • Kokemusta kehitystehtävistä
  • Näyttöä muutoshankkeiden menestyksekkäästä johtamisesta
  • Näyttöä onnistuneesta työskentelystä BtoB -laitemyynnin parissa
  • Kyky ymmärtää numeroita ja työskennellä niiden kanssa
  • Kyky ymmärtää laajoja kokonaisuuksia
  • Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot

Julkishallinnon bisneksen ymmärrys katsotaan eduksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tässä on loistava paikka – näitä ei ole usein tarjolla!
Tehtävässä pääset viemään hyvin toimivaa liiketoimintaa eteenpäin työpaikassa, jossa viihdytään. Esihenkilösi auttaa valmentavalla otteella myös sinua kehittymään eteenpäin. Lisäksi saat koko organisaation tuen tärkeäksi tunnistetulle kehittämistyölle.

Meille on itsestään selvyys, että tuemme ja arvostamme työntekijöitämme sekä tarjoamme kaikille mahdollisuuden tehdä töitä mukavassa ja rennossa ympäristössä.

Arvojemme mukaisesti teemme työtä yhdessä, rohkeasti ja ennen kaikkea hyvällä fiiliksellä. Töitä voit tehdä töitä valintasi mukaan etänä tai toimistolla. Meillä tarjotaan työntekijöille joustavuutta ja luottamusta eli sinulla on paljon vaikutusvaltaa omien työpäiviesi suunnittelussa. Olemme kuitenkin varanneet jokaisen kalenteriin palaverittoman tunnin lounasaikaan.

Tarjoamme sinulle erittäin laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä. Työterveyspalveluihimme kuuluvat mm. erikoislääkärikäynnit, päivystyshoito iltaisin ja viikonloppuisin, työfysioterapia & ravintoterapia sekä muut terapiapalvelut, hammashoitoa sekä tapaturmista (myös vapaa-ajalla) aiheutuva leikkaushoito. Meillä on käytössä pyörä-, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut.

Jos tunnet jonkun meillä työskentelevän niin kysy, huomaat että meillä viihdytään!

 

Haluatko tietää lisää tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä myynnin operaatioiden johtajalta Anssi Salliselta numerosta +358 40 901 1591  tiistaina 8.11.2022 klo 9-10 tai 15-16, keskiviikkona 9.11.2022 klo 9-10, tiistaina 15.11.2022 klo 9-10 tai perjantaina 18.11.2022 klo 14-15.

Onko tämä sinun paikkasi?

Haethan paikkaa jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Toivomme että kuulemme sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.11.2022.

Yhdessä, hyvällä fiiliksellä ja rohkeasti – Tietokeskus