Etsimme järjestelmäasiantuntijaa Ylläpitopalvelut-tiimiimme!

Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Palvelemme paikallisesti – samalla tukenasi ovat organisaatiomme lähes 350 osaajaa ympäri Suomen.

Ylläpitopalvelut-tiimi varmistaa asiakkaalle tuotetun palvelun jatkuvuutta ja toimivuutta. Tiimin vastuualueelle kuuluvat mm. asiakkaan ICT-ympäristöjen valvontapalvelut, palvelinpäivitykset sekä varmistuspalvelut ja niiden valvonta. Tässä tehtävässä oletkin keskeisessä roolissa mahdollistamassa asiakkaan tietotyön tehokkuuden sekä Tietokeskuksen tarjoaman palvelun iloisen ja vaivattoman käyttökokemuksen!

Ylläpitopalveluissa työn keskeinen sisältö on palvelinten ja verkkolaitteiden valvontaa, tietoturvapäivityksiä, palvelinten varmuuskopioinnin valvontaa ja häiriötilanteiden ensitoimenpiteitä. Ylläpitopalvelut-tiimi vastaa myös sertifikaattien uusimisesta, päivityspalveluiden hyväksymisestä sekä palvelinten ja verkkolaitteiden hallinnan ensitoimenpiteistä. Tarvittaessa ylläpitotiimin asiantuntijat tukevat asiakastiimejämme haastavammissa tilanteissa oman asiantuntemuksensa mukaisesti. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, jotka sijoittuvat aikavälille 7-20.

Nykyiset tiimiläiset arvostavat työssään joustavia etätyömahdollisuuksia ja laajaa työnkuvaa, sillä oman osaamisensa puitteissa pääsee tekemään hyvin monipuolisia tehtäviä. Valvonnan tehtävät tutustuttavat lisäksi kaikkiin Tietokeskuksen järjestelmiin sekä moniin asiakkaiden käytössä oleviin järjestelmiin, joten tässä tehtävässä oma osaaminen kehittyy jatkuvasti. Tiimiläiset pitävät myös siitä, että työ on suurelta osin itseohjautuvaa – samalla työ myös vaatii tekijältä itseohjautuvuutta ja omatoimisuutta. Työssä on myös rutiineja, mutta rutiinimaisempaa työtä tasapainottavat monet sellaiset tehtävät, joissa pääsee kehittämään omia vahvuusalueitaan.

 

Työ luonnistuu valintasi mukaisesti joko Tampereelta, Turusta tai Helsingistä käsin!

 

Odotamme hakija hallitsevan ainakin suurimman osan tiimin päivittäisistä työkaluista, joihin kuuluvat esimerkiksi:
  • Zabbix
  • SSL-varmenteet
  • VMware
  • Windowsin tietoturvapäivitykset (Solarwinds N-Central, WSUS)
  • Varmistukset (Veeam)
  • AD ja GPO

 

Tässä tehtävässä toimitaan yhteistyössä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmiemme kanssa, joten ratkaisukeskeinen toimintatapa ja palveluasenne sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat työssä välttämättömät. Hyvä itseluottamus, oma-aloitteisuus, kyky työskennellä paineen alla sekä valmiudet nopeaan ongelmanmääritykseen takaavat menestymisesi tehtävässä!

Tietokeskuksessa työskenteleminen tarkoittaa:

  • Vaativia ja mielekkäitä työtehtäviä. Osaamisesi kehittyy jatkuvasti tekemällä, opiskelemalla ja sertifioitumalla
  • Laajat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedut
  • Tukenasi on lähes 350 osaavaa ammattilaista, joten et jää koskaan yksin ongelmatilanteissa
  • Etä- ja toimistotyöt – tilanteen ja fiiliksesi mukaan

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Ylläpitopalvelut-tiimin esimies Riku Immonen p. 045 189 0545. Parhaiten tavoitettavissa keskiviikkoisin klo 12-14