Katso webinaaritallenne

Tietokeskuksen kumppaniwebinaarissa vieraspuhujana Huawein globaali tietoturvajohtaja Mika Lauhde.

Nykyajan modernille ihmiselle verkkoyhteydet eivät ole enää ylellisyyttä. Kyse on ennemminkin arkipäivän välttämättömyydestä, joka on keskeinen osa työ- ja yksityiselämäämme. Tietoturvauhat ja kyberrikollisuus uhkaavat kuitenkin globaaleja tietoverkkoja. On selvää, että tulevaisuudessa yritysten on panostettava entistä enemmän tietoturvaan.

Huawei on sitoutunut yhteistyöhön eurooppalaisten kumppanien kanssa turvallisen ja läpinäkyvän verkkoympäristön luomiseksi. Tässä webinaarissa Mika Lauhde avaa tarkemmin Huawein lähestymistapaa ja vastaa webinaariosallistujien kysymyksiin tietoturvaan ja kyberturvallisuuteen liittyen.

Mikalla on ainutlaatuinen näkymä tietoturvan syvimpään olemukseen. Päivätyönsä ohella hän on toiminut ENISAN sekä useamman eri hallituksen neuvonantajana. Lisäksi hän toimii EUROPOL:in neuvonantajana kyberturvallisuuden ja tietosuojan alalla.

Webinaarissa pääset kuulemaan Mikan ajatuksia seuraavista teemoista:

  • Tietoturva on matka, ei päämäärä
  • Miten luottamusta on tarkoitus rakentaa?
  • Kyber-maailma tästä eteenpäin

Webinaarin asiantuntijana ✋


Mika Lauhde

Globaali kyberturvallisuusjohtaja, Huawei Technologies Co.

Lauhteen rooliin kyberturvallisuusjohtajana lukeutuu verkkoturvallisuuden johtaminen, hallinnolliset ratkaisut ja verkkoturvallisuuden riskienhallinta. Hänen työnkuvaansa kuuluu myös globaali yhteydenpito eri maiden tärkeimpiin sidosryhmiin.

Lauhteella on kattava kokemus kyberturvallisuuden toimialasta ja hallinnollisista instituutioista niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissa. Lauhde on ENISA:n (Euroopan unionin verkko- ja tietoturvaviraston) pysyvän sidosryhmän jäsen sekä EUROPOL:in neuvonantaja kyberturvallisuuden ja tietosuojan alalla. Lisäksi Lauhde toimii asiantuntijana Maastrichtin yliopiston tietosuoja- ja kyberturvallisuuskeskuksessa.

Yhteistyössä