IT-laitteet palveluna (Personal Computer as a Service, PCaaS) yhdistää laitteet, ohjelmistot, elinkaaripalvelut ja rahoituksen ratkaisuksi, joka säästää aikaa ja tehostaa työntekoa. Palvelulaitteet soveltuvat kaikenkokoisille yrityksille, jotka eivät halua käyttää aikaansa laitteiden hankintaan. Ja omaa pääomaansa tai leasing-yhtiötä laitteiden omistamiseen.

Jos yrityksessäsi aloittaa esimerkiksi uusi työntekijä, ilmoitat tästä vain meille ja me toimitamme hänelle vakioidun toimintavalmiin laitteen. Vastaavasti, jos työntekijä poistuu, noudamme laitteen pois. Kuukausimaksu laitteista elää vaivattomasti  työntekijöiden todellisen määrän mukaan.

Lue tarkempi kuvaus IT-laitteista palveluna,
lataa palveluesite tästä:

 Voimme lunastaa vanhan laitekantasi kilpailukykyiseen hintaan osana palvelulaitteiden käyttöönottoa, jolloin koko yrityksen laitekanta voidaan uusia kerralla. Tai jos haluat käyttää nykyiset laitteet niiden elinkaaren loppuun asti, voidaan palvelulaitteita ottaa käyttöön myös vähitellen.

Ei määräaikaisia sopimuksia. Ei sakkoja laitteiden palautuksesta. Laitteet ovat omaisuuttamme, eivätkä rasita tasettasi tai näy kirjanpidossa velkana. Helppoa, vaivatonta ja tehokasta.

Kiinnostuitko palvelulaitteista?

Jätä yhteystietosi tähän, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Markko Wiander Palvelulaitteet ja elinkaari 044 790 5108 markko.wiander@tietokeskus.fi