Jos yrityksessäsi aloittaa esimerkiksi uusi työntekijä, ilmoitat tästä vain meille ja me toimitamme hänelle vakioidun toimintavalmiin laitteen. Vastaavasti, jos työntekijä poistuu, noudamme laitteen pois. Kuukausimaksu laitteista elää vaivattomasti  työntekijöiden todellisen määrän mukaan.

Palvelun hyödyt yritykselle:

  • Ei määräaikaisia sopimuksia tai sitoutumista
  • Kustannukset skaalautuvat henkilöstön määrän mukaan
  • Yrityksellä on käytössään aina toimivat työvälineet

 

IT-laitteet palveluna (DaaS) yhdistää laitteet, ohjelmistot ja elinkaaripalvelut ratkaisuksi, joka säästää aikaa ja tehostaa työntekoa. Työasemat palveluna soveltuvat kaikenkokoisille yrityksille, jotka eivät halua käyttää aikaansa laitteiden hankintaan. Yrityksen ei tarvitse käyttää pääomaansa tai leasing-yhtiötä laitteiden omistamiseen.

Voimme lunastaa vanhan laitekantasi kilpailukykyiseen hintaan osana palvelulaitteiden käyttöönottoa, jolloin koko yrityksen laitekanta voidaan uusia kerralla. Tai jos haluat käyttää nykyiset laitteet niiden elinkaaren loppuun asti, voidaan palvelulaitteita ottaa käyttöön myös vähitellen.

Ei määräaikaisia sopimuksia. Ei sakkoja laitteiden palautuksesta. Laitteet ovat omaisuuttamme, eivätkä rasita tasettasi tai näy kirjanpidossa velkana. Helppoa, vaivatonta ja tehokasta.

Lue tarkempi kuvaus IT-laitteista palveluna,
lataa palveluesite tästä:

 Kiinnostuitko palvelulaitteista?

Jätä yhteystietosi tähän, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Jari Kinnunen Liiketoiminnan kehityspäällikkö 040 754 9903 jari.kinnunen@tietokeskus.fi