Tietokeskus on saanut 8.2.2024 käynnistyneet muutosneuvottelut päätökseen. Muutosneuvottelut käynnistettiin osana tehostamisohjelmaa, jonka tarkoituksena on parantaa kannattavuutta heikentyneessä markkinatilanteessa ja varmistaa pitkän aikavälin kilpailukyky. Neuvottelujen taustalla oli myös yritysjärjestelyistä syntyneiden päällekkäisten toimintojen poistaminen.

Neuvottelujen piirissä oli kaikkiaan 275 työntekijää Tietokeskuksen noin 500:sta työntekijästä. Muutosneuvottelujen seurauksena irtisanottavia työsuhteita on 39. Irtisanotuille henkilöille pyritään tarjoamaan muita tehtäviä yrityksen sisällä.

Suunnitelluilla toimenpiteillä ei ole vaikutuksia Tietokeskuksen asiakkaille tuotettuihin palveluihin, sopimuksellisiin velvoitteisiin tai Tietokeskuksen missioon olla paikallisesti läsnä Suomessa, siellä missä asiakkaammekin ovat.

Lisätiedot:

Janne Lipiäinen
toimitusjohtaja
Tietokeskus Finland Oy
janne.lipiainen@tietokeskus.fi
p. +358 40 510 9117

Tietokeskus on perustietotekniikan vahva osaaja. Tarjoamme IT-palvelut ja -laitteet yrityksille ja julkishallinnon toimijoille kautta maan. Palvelemme asiakkaitamme 15 eri toimipisteessä ympäri Suomen. Tietokeskuksen liikevaihto vuonna 2023 oli noin 130 miljoonaa euroa.