Suomen innostavimmat työpaikat on suomalaisen työelämän tunnustus, joka myönnetään vuosittain Eezy Flown People Power -henkilöstötutkimuksessa parhaiten menestyneille organisaatioille.

Tietokeskus on saavuttanut Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen Eezy Flown People Power – henkilöstötutkimuksessa. Tutkimus toteutetaan vuosittain sadoille organisaatioille, ja siihen vastaa yli 200 000 henkilöä.

Tietokeskuksen henkilöstön omistautuneisuus ja innostuneisuuden taso on huippuluokkaa. Tästä kertoo yltäminen PeoplePower-indeksissä parhaaseen mahdolliseen, eli AAA-luokitukseen. Myös henkilöstötyytyväisyyden (indeksiluku 78) on selvästi parempi kuin toimialalla keskimäärin (70).

Tietokeskuksessa panostetaan myös tulevaisuudessa valmentavaan johtamiseen ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

– Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota töitä valtakunnan tason projekteissa ilman ison talon byrokratiaa. Haluamme selvittää, mihin suuntaan työntekijämme ovat kiinnostuneita kehittämään osaamistaan ja tuemme heitä tavoitteiden saavuttamisessa selkeästi dokumentoitujen kasvupolkujen avulla. Tuemme vahvasti uuden oppimista ja uusien tehtävien löytäminen talon sisällä on meillä hyvin yleistä, toimitusjohtaja Janne Lipiäinen kommentoi.

Lisätiedot:

Janne Lipiäinen
toimitusjohtaja
Tietokeskus Finland Oy
janne.lipiainen@tietokeskus.fi
040 510 9117


Tietokeskus on perustietotekniikan vahva osaaja. Tarjoamme IT-palvelut ja -laitteet yrityksille ja julkishallinnon toimijoille kautta maan. Työllistämme lähes 400 ammattilaista 10 eri toimipisteessä ympäri Suomen. Tietokeskuksen liikevaihto vuonna 2022 oli 102 miljoonaa euroa.