HR-tiimiimme Tietokeskuksessa kuuluvat henkilöstöjohtaja ja kaksi henkilöstöasiantuntijaa. Ulkoisen kumppaniverkostomme tuella vastaamme kaikista lähes 350-henkisen yrityksemme HR-palveluista. Työ Tietokeskuksen HR-tiimissä on mielenkiintoista ja monipuolista sekä tarjoaa jatkuvia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiselle ja laajentamiselle. Tiimissämme jokaisella on oma vastuualueensa, mutta ideoimme, suunnittelemme ja seuraamme työtämme yhdessä sekä vastaamme lisäksi yhteisesti monista työsuhteen elinkaareen liittyvistä tehtävistä ja juoksevista asioista. Tiimissä on iloinen meininki ja tuemme toisiamme arjen pyörteissä.

Vuonna 2021 rekrytoimme yli 50 uutta tietokeskuslaista kymmeniin erilaisiin rooleihin. Tietokeskuksen jatkaessa tasaista kasvuaan vuonna 2022, etsimme HR-tiimiimme päätoimista rekrytoijaa. Rekrytointi muodostaa tehtävään valittavan henkilön keskeisen vastuualueen, mutta rekrytoija työskentelee kuitenkin osana HR-tiimiämme ja pääsee osallistumaan monipuolisesti myös muihin Tietokeskuksen HR-tehtäviin. Tehtävä täytetään ensisijaisesti Turkuun tai Helsinkiin.

Etsimme tiimiimme idearikasta ja projektimaiseen työskentelyyn tottunutta rekrytoinnin osaajaa!

Toivomme löytävämme tiimiimme idearikkaan rekrytoijan, jolla on kokemusta ja näkemystä modernista rekrytointityöstä ja jonka sormet syyhyävät innosta päästä kehittämään organisaatiomme sisäisiä rekrytointiprosesseja! Etsimämme henkilö työskentelee projektimaisella otteella, käyttää työssään tottuneesti erilaisia rekrytoinnin työkaluja ja häneltä löytyy hyvää näkemystä rekrytointimarkkinoinnin toteuttamisesta erilaisissa medioissa. Hänellä on myös hyvä ymmärrys rekrytoinnista osana työnantajakuvan rakentamista. Todennäköisimmin löydämme hänet joko henkilöstöpalvelualan yrityksestä tai sellaisen yrityksen HR-yksiköstä, jonka vilkkaan rekrytoinnin parissa hän on kerryttänyt hyvän asiantuntemuksen modernista rekrytointityöstä. IT-alan tuntemus on työssä selvä etu, mutta ei välttämättömyys.

 

Rekrytoijan tehtävä Tietokeskuksessa:

Tietokeskuksen rekrytoijana vastaat ennen kaikkea tehokkaasta ja miellyttävästä yhteistyöstä esihenkilöidemme kanssa: autat kirjoittamaan tehtäväkuvauksia ja määrittelemään tehtäväkohtaisia vaatimuksia, kirjoitat houkuttelevia ja informatiivisia hakutekstejä, teet monikanavaista rekrytointimarkkinointia, suoritat hakemusten esikarsintaa ja hakijoiden esihaastatteluja, buukkaat haastatteluja sekä järjestät tarvittaessa soveltuvuusarviointeja. Osaat myös ideoida ratkaisuja haastavampiin rekrytointeihin ja ideoida ehdokkaiden valintaa helpottavia ratkaisuja, kuten erilaisia tehtäviä tai videokyselyitä. Lisäksi osallistut usein itsekin haastatteluihin ja henkilövalintojen tekemiseen. Vastuullasi on toisinaan myös henkilöstöpalvelualan yhteistyökumppaneiden koordinointiin, suorahakujen järjestelyyn ja oppilaitosyhteistyöhön liittyviä tehtäviä.

Rekrytointeihin osallistuu Tietokeskuksessa vuosittain noin 30 esihenkilöä, joten työssäsi sparraat ja tuet rekrytoinnissa sekä kokeneita että aloittelevia esihenkilöitämme. Työssäsi menestyäksesi tarvitset itsevarmuutta sisäisten verkostojen johtamiseen, mutta toisaalta myös joustavuutta vastataksesi rekrytointitiimisi vaihteleviin tarpeisiin. Ymmärrät myös hakijakokemuksen tärkeyden ja huomioit sen kaikessa työssäsi.

Tarvitset työssäsi aiempaa kokemusta rekrytoinnin työkaluista ja rekrytointimarkkinoinnista, sillä olet tällä osa-alueella itsenäinen asiantuntija. Työ edellyttää myös projektimaista työskentelytapaa, sillä edistät samanaikaisesti useita eri vaiheissa kulkevia rekrytointiprosesseja. Hallinnoit itsenäisesti vuosibudjettiasi, jonka puitteissa päätät vaikuttavimmista markkinointiratkaisuista. Lisäksi seuraat työtäsi annetuilla mittareilla ja raportoit työstäsi säännöllisesti henkilöstöjohtajalle ja muille sisäisille sidosryhmille. HR-tiimin lisäksi sinua tukevat työssäsi oma markkinointitiimimme sekä ulkoinen markkinointikumppanimme. Markkinointiratkaisuista vastaat itsenäisesti.

 

Näitä valmiuksia odotamme:

• Aiempi kokemus modernista rekrytointityöstä

• Kokemus rekrytointiprosessin kaikista osa-alueista, kuten hakuilmoitusten kirjoittamisesta, hakijoiden haastattelusta sekä esimiesten tukemisesta rekrytointiprosessin eri vaiheissa

• Sinulla on projektimainen työote ja kykenet kuljettamaan useita erilaisia ja eri vaiheissa olevia rekrytointeja samanaikaisesti sekä koordinoimaan yhteistyöverkostojasi

• Kykenet tuottamaan laadukasta ja houkuttelevaa, Tietokeskuksen näköistä rekrytointimateriaalia

• Hallitset erilaisia rekrytointityökaluja, kuten rekrytointijärjestelmät, Linked In -alustan rekrytointiratkaisut ja muut sosiaalisen median rekrytointityökalut.

• Et pelkää suorakontaktointia, kun haku sitä vaatii

• Kykenet ottamaan vastuullesi rekrytointimarkkinoinnin ratkaisut ja vuosibudjetin

• Eduksi työssä ovat myös muu kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä Teamtailor-rekrytointijärjestelmän tuntemus

 

Tietokeskus tarjoaa sinulle:

• Asiantuntevia kollegoita ja oman asiantuntijuutesi kehittämistä – Tietokeskus panostaa vahvasti osaamiseen ja tukee asiantuntijoiden yksilöllisten toiveiden mukaista osaamisen ja asiantuntijuuden kehittämistä

• Työyhteisön, josta löytyy Suomen kovinta teknologiaosaamista ja hyvät työkalut moderniin rekrytointiin

• Panostusta hyvinvointiisi – Tarjoamme laajat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedut!

• Joustavuutta ja luottamusta – Saat täysin vapaat kädet työpäiviesi suunnitteluun ja voit työskennellä etänä tai toimistoilla tilanteen ja fiiliksesi mukaan

• Kannustavan työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti ja jossa HR-työlle on tilausta ja sitä arvostetaan!

 

Innostuitko tehtävästä? Tutustumme innolla hakemukseesi, jonka voit jättää rekrytointijärjestelmämme kautta 7.2. mennessä!

Jos haluat keskustella tehtävästä lisää, voit olla yhteydessä henkilöstöjohtaja Paula Suoniemeen: paula.suoniemi@tietokeskus.fi, p. 0452464343.

Paula vastaa tiedusteluihin mahdollisuuksien mukaan myös muina aikoina, mutta varmimmin Paula on tavoitettavissa keskiviikkona 19.1. klo 9-17, perjantaina 21.1. klo 11-14 tai maanantaina 24.1. klo 15-17.