Tietosuojaseloste Tietokeskuksen toimitiloissa vierailijoille

Tämä tietosuojaseloste liittyy Tietokeskuksen vierailijoiden kirjaamiseen tarkoitettuun järjestelmään (”palvelu”) kirjattaviin henkilötietoihin. Tietokeskus Finland Oy:n toimii järjestelmän rekisterinpitäjänä. On tärkeää, että rekisteröidyt tuntevat olonsa turvalliseksi ja saavat tietoa siitä, miten käsittelemme käyttäjien henkilötietoja vierailijoiden kirjaamisjärjestelmässä. Pyrimme ylläpitämään korkeinta mahdollista henkilötietojen suojaustasoa. Käsittelemme, hallinnoimme, käytämme ja suojaamme käyttäjien henkilötietoja tämän yksityisyydensuojakäytännön (”yksityisyydensuojakäytäntö”) mukaisesti.

Tämä tietosuojaseloste on nähtävissä vierailujen kirjausjärjestelmässä sekä toimipisteissämme.

Tietosuoja Tietokeskuksella

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojasäännösten, tietosuoja-asetuksen (GDPR), muun lainsäädännön ja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Katselmoimme ja kehitämme säännöllisesti toimintatapojamme.

Henkilötietojen käsittelyn yleiset periaatteet

Tietosuoja ja yksityisyys on Tietokeskukselle tärkeä asia. Käyttäessäsi palveluitamme annat meille tietoja itsestäsi ja me Tietokeskuksella haluamme osoittautua luottamuksesi arvoiseksi.

  • Käsittelemme henkilötietoja huolellisesti ja ammattitaidolla.
  • Suojaamme henkilötiedot tarkoituksenmukaisilla teknisillä ratkaisuilla
  • Henkilötietojen käsittely on aina suunnitelmallista ja lain mukaista. Keräämme vai toiminnassamme tarvittavia henkilötietoja.
  • Pyrimme toimimaan läpinäkyvästi. Siksi julkaisemme tämän tietosuojaselosteen.

Henkilötietoja ovat kaikki ne tiedot jotka ovat yhdistettävissä luonnolliseen henkilöön.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Vieraillessasi Tietokeskuksen toimipisteessä keräämme seuraavat tiedot:

  • Nimesi
  • Työnantajasi tai edustamasi organisaation
  • Vierailusi ajankohdan ja toimipisteen jossa vierailit
  • Vierailun vastuuhenkilön Tietokeskuksella
  • Käyttämäsi vierailijakortin yksilöivän numeron
  • Vierailun syyn

Mistä saamme tiedot

Vierailija ilmoittaa itse tietonsa järjestelmään saapuessaan tietokeskuksen tiloihin tai jonkun muun hänen puolestaan kirjaamana.

Miten käytämme henkilötietojasi

Tietokeskuksen vierailijarekisterin tietoja käytetään Tietokeskuksen tiloissa vierailevien henkilöiden yksilöimiseen ja tunnistamiseen sekä tilastointiin.

Tietojen siirtäminen

Tietoja ei siirretä Euroopan unionin (EU) tai Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle.

Tietojen säilyttäminen

Tietoja säilytetään 12 kuukautta vierailun jälkeen. Tämän jälkeen tiedot anonymisoidaan ja tietoja voidaan käyttää tilastointiin.

Tietojen keräämisen oikeudellinen peruste

Tietokeskus Finland Oy:llä on oikeus yksilöidä ja tunnistaa tiloihimme saapuvat vierailijat (oikeutettu etu).

Lisätiedot

Vierailijarekisteristä vastaava yhteyshenkilö on Laura Rantanen. Saat häneen yhteyden sähköpostitse osoitteessa laura.rantanen@tietokeskus.fi tai puhelimitse keskuksemme kautta numerossa 03 233 5100

Tietokeskuksen tietosuojavastaava on Eetu Salpaharju, häneltä saat lisätietoja Tietosuojasta Tietokeskuksella. Ole häneen yhteydessä myös jos haluat käyttää rekisteröidyn oikeuksia, esimerkiksi tarkistaa tai korjata sinuun liittyviä henkilötietoja. Tietosuojaan liittyvät kyselyt lähetetään sähköpostiosoitteeseen tietosuoja@tietokeskus.fi.