Kehitetään yrityksesi toimintaa yhdessä

Me ymmärrämme, että toimisto-ohjelman valinnassa on kyse paljon muustakin kuin vain teknologiasta ja lisensseistä. Haluamme kehittää yrityksesi toimintaa yhdessä kanssasi, ratkoa ongelmia ja tarjota neuvoja, niin etänä kuin paikan päälläkin. Loppukäyttäjien tukipalvelut ovat tärkeä osa palveluamme ja kattavat tarvittaessa myös pääkäyttäjäpalvelun, esimerkiksi Sharepointin loppukäyttäjille.

Aina oikeat ominaisuudet käytössä

Microsoft Office 365 on yksi maailman käytetyimpiä toimisto-ohjelmistoja ja hyvä esimerkki tietotekniikan kehitysnopeudesta. Harvalla on aikaa tai resursseja seurata jatkuvasti ohjelmistojen uusia ominaisuuksia tai Microsoftin markkinoille tuomia uusia O365 -palveluita. Kanssamme ei tarvitse huolehtia tästä, koska me ylläpidämme kanssasi yrityksesi O365 -kehityspolkua. Varmistamme, että juuri sinulle tärkeät ominaisuudet tulevat hallitusti käyttöön ja loppukäyttäjät osaavat varmasti käyttää niitä. Näin organisaatiosi työskentely kehittyy, toiminnasta tulee tuottavampaa ja kenties myös vähän iloisempaa.

Lue tarkempi kuvaus Office 365 -palveluista,
lataa palveluesite tästä:

 


Kattavat asiantuntija- ja koulutuspalvelut

Tarjoamme myös kattavat asiantuntija-, koulutus- ja konsultointipalvelut Office 365 -tuoteperheeseen sekä muuhun Microsoft-maailmaan. Meiltä saat perusteelliset kartoitukset ja suunnittelutyön, migraatiot, uusien ominaisuuksien käyttöönotot, tietoturvan ja analysoinnin sekä mittauksen tarpeisiisi räätälöitynä.

Office 365 -tilin ja laskutuksen hallinta sisältyy oletuksena palveluumme. Kaikki palvelumme ovat läpinäkyvästi kuukausihinnoiteltuja, ilman määräaikaisia sopimuksia.

Kiinnostuitko Office 365 -palveluista?

Jätä yhteystietosi tähän, niin keskustellaan aiheesta lisää.

Lasse Ketola Asiantuntija, pilvipalvelut 040 940 2691 lasse.ketola@tietokeskus.fi