Uudet palvelut käyttöön helposti

Microsoft Azure on yksi nopeimmin kasvavimmista julkisista pilvipalveluista, joka antaa lähes rajattomat mahdollisuudet kehittää yrityksen tietoteknistä infrastruktuuria. Azuren avulla voit ottaa käyttöön uusia palveluita liiketoimintasi tarpeisiin, kuten IoT:n tai koneoppimisen. Olemme Microsoftin CSP-kumppani, joten saat kaikki palvelut meiltä kätevästi yhdelle laskulle. Saat palvelut myös edullisemmin meiltä kuin esimerkiksi maksaessasi ne itse luottokortilla.

Keskity rauhassa liiketoimintasi kehittämiseen

Huolehdimme tarvittaessa puolestasi myös pilvessä sijaitsevista palveluistasi Azure -hallinta- ja valvontapalveluilla. Tarjoamme selkeät vaste- ja ratkaisuajat kiinteään kuukausihintaan. Palveluidemme avulla voit itse keskittyä olennaiseen ja jättää rutiiniasioista huolehtimisen meille.

Parhaat asiantuntijat käytössäsi

Azure-palveluihimme sisältyy aina asiantunteva tukipalvelu – osaavimmat asiantuntijamme ovat käytettävissäsi kaikkialla Suomessa. Muut Azure-palvelumme koostuvat asiantuntija- ja konsultointipalveluista, suunnittelusta, migraatioista sekä koulutuksesta.

Kiinnostuitko Azure-pilvipalveluista?

Jätä yhteystietosi tähän, niin keskustellaan aiheesta lisää.

Jari Kinnunen Liiketoiminnan kehityspäällikkö 040 754 9903 jari.kinnunen@tietokeskus.fi