Ennen tänne siirtymistä toimin palvelupäällikkönä. Olen aikaisemmin työskennellyt IT-alalla myös myynnissä ja asiantuntijan tehtävissä. Nykyään kuulun Tietokeskuksen johtoryhmään ja vastaan palvelumyynnistä Varsinais-Suomen ja Satakunnan  alueilla. Olen työskennellyt yrityksessä noin nelisen vuotta, joista reilu kaksi vuotta nykyisessä roolissani.

Yrityksen maine sai hakemaan töihin

Päätin hakea tänne töihin, kun ystäväni ilmoitti vapaasta paikasta sosiaalisen median ihmeellisessä maailmassa. Päätöstäni hakea tänne töihin oli kypsyttänyt kollegani aiemmin tekemä vastaava päätös ja tarinat hyvästä meiningistä. Olin jo hetken seurannut sivusta mitä organisaatiossa tapahtuu, joten tiesin suurin piirtein millaiseen paikkaan hain.

Aloittaessani vastasin tuotannossa silloisen organisaation keskitetyistä palveluista, kuten konesaleista, helpdeskistä ja elinkaarenhallintapalveluista. Ensimmäisessä tehtävässäni Tietokeskuksella laatu- ja kehityspäällikkönä astuin suuriin saappaisiin, kun tuurasin tuotannonjohtajaa. 2017 marraskuussa organisaatiouudistuksen myötä siirryin tuotannosta vastaamaan liiketoiminnasta.

Jatkuva oppiminen motivoi liiketoimintajohtajaa

Tarvitsen työssäni jatkuvasti sosiaalisia taitoja, sillä kohtaan päivittäin paljon erilaisia ihmisiä. Pääsen edelleen hyödyntämään palvelutuotannosta opittuja asioita ja sieltä saadut opit ovat päivittäisessä ”työkalupakissani”.

Työni suola on ehdottomasti uuden oppiminen. Yritysostoissa ja fuusioissa mukana oleminen on ollut erittäin opettavaista ja palkitsevaa. Normiarjessa olen etuoikeutettu, kun pääsen oppimaan ja tutustumaan asiakkaittemme liiketoimintaan casejen kautta sekä miettimään, miten Tietokeskuksen ratkaisut voisivat tehostaa työntekoa ja helpottaa loppukäyttäjän päivittäistä työskentelyä.

Vaikka Tietokeskus on vauhdikas työpaikka, täällä on todella rento ilmapiiri. Jokainen tekee todella isolla sydämellä töitä eikä meillä puristeta mailaa liian kovaa. Meillä on aina luonnekas ja hauska fiilis.

Työpäivieni sisältö vaihtelee, mutta tietyt teemat pysyvät samana. Ne liittyvät liiketoiminnan johtamiseen sekä kehittämiseen, kohtaamisiin asiakkaiden kanssa sekä päivän polttavien asioiden ratkaisemiseen yhdessä tiimini kanssa. Yksi osa työtäni on iso vapaus järjestää duunit niin, että niitä voi tehdä mistä vain käsin. Työpäivien vastapainoksi harrastan samoilua metsässä, kevyttä vaeltamista jalan sekä pyörällä, thainyrkkeilyä ja valokuvaamista.

Kun meille haluaa tulla töihin voi varautua siihen, että töitä tehdään paljon, mutta meininki on rentoa ja hauskaa, eikä se sen takia aina edes tunnu työnteolta.

TIETOKESKUS – TOP 3

  1. Työyhteisö: huippuporukkaa duunissa!
  2. Jatkuva oppiminen organisaationa ja yksilönä.
  3. Vapaus järjestää omat työt parhaalla katsomallaan tavalla.

 

Kiinnostaako ura Tietokeskuksella? Katso avoimet työpaikkamme:
www.tietokeskus.fi/tyopaikat/