Meyer Turku hankki tietokoneensa aiemmin suoraan valmistajalta. Meyer halusi lisätä joustavuutta laitetoimituksissa sekä varmistua siitä, että IT-laitteita on jatkuvasti saatavana nopealla toimitusajalla. Tähän tarvittiin luotettava paikallinen yhteistyökumppani, jolla on takanaan valtakunnallinen tukiverkosto.

Tietokeskus on tähän mennessä toimittanut Meyerin käyttöön yli 2000 työasemaa  lisälaitteineen monipuolisella ja kattavalla kuukausisopimuksella. Meyer koki erityisen tärkeäksi toimivan ja paikallisen välivarastoinnin, huollon sekä vanhojen laitteiden tietoturvallisen kierrätyksen. Tietokeskus omistaa asiakkaan käytössä olevat laitteet ja varmistaa palveluillaan niiden käytettävyyden.

Palveluketju yksinkertaistui, kun erillistä leasing-rahoituskumppania ei enää tarvita. Kaikesta laitetoimituksiin liittyvästä voidaan sopia joustavasti Tietokeskuksen kanssa. Laitteisiin ei tarvitse sitoutua määräajaksi, vaan niitä voidaan ottaa käyttöön ja palauttaa aina tarpeen mukaan.

”Meille on kunnia-asia tehdä asiakkaan elämä helpoksi. Koska omistamme Meyerin käytössä olevat laitteet, on myös meidän etumme pitää asiat selkeinä ja ongelmattomina. Siksi käytämme laadukkaita pitkän elinkaaren laitteita tunnetuilta valmistajilta.”, kertoo asiakkuudesta vastaava Ari Salminen.

Meyer Turku Oy:n päätelaitepalvelusta vastaava Rami Kokkala kommentoi yhteistyötä seuraavasti:

”Tietokeskuksen palvelumalli sopii meille erinomaisesti. Jos tarvitsemme vaikkapa työharjoittelijalle tietokoneen, saamme sen helposti kuukausimaksulla ja voimme palauttaa laitteen harjoittelujakson jälkeen. Tietokeskus on paikallinen palvelutalo, joka tuo meille joustavuutta ja kustannustehokkuutta. Vakioidut laitemallit, toimiva tilausportaali ja nimetty vastuuhenkilö varmistavat, että palvelu mukautuu muuttuviin tilanteisiimme.”

Meyer Turku

MEYER TURKU OY, jonka perheyhtiö MEYER WERFT omistaa, on yksi Euroopan johtavista laivanrakennusyrityksistä. Turun telakka perustettiin vuonna 1737.

Yhtiö tarjoaa huipputeknologisia ratkaisuja, pitkälle kehitettyjä rakennusprosesseja sekä uraa uurtavia innovaatioita risteilyvarustamoille ja muille laivanomistajille.

Voisimmeko olla avuksi IT-asioissa?

Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä: