Tiedote 4.3.2020 

Tietokeskus on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Kasvua on tapahtunut niin asiakkailta saadun luottamuksen kuin oman pitkäjänteisen myyntityön ja onnistuneiden yritysostojen ansiosta.

”Asiakkaamme odottavat, että otamme yhä suurempaa vastuuta heidän päivittäisistä ICT-asioistaan. Tämä tarkoittaa, että meidän tulee tuntea asiakkaamme entistä paremmin ja yhdistää organisaatiomme eri tekninen osaaminen tehokkaammin asiakkaidemme hyväksi. Tämän tulee tapahtua nopeasti, tehokkaasti ja kullekin asiakkaalle parhaiten sopivalla tavalla. Muutoksen toteuttaminen vaatii, että mietimme uudella tavalla sisäistä organisoitumistamme”, toteaa Tietokeskuksen toimitusjohtaja Janne Lipiäinen.

Toimenpiteillä ei ole vaikutuksia asiakkaille tuotettuihin palveluihin tai Tietokeskuksen sopimuksellisiin velvoitteisiin.

Osana tätä muutosta Tietokeskuksessa on saatu päätökseen yt-neuvottelut, joiden seurauksena on irtisanottu 29 työsopimusta. Tämän lisäksi kahdeksalle työntekijälle on tarjottu uutta työsopimusta. Osalle irtisanotuista on jo tähän mennessä pystytty tarjoamaan uutta työtä Tietokeskuksessa.

Lisätietoja:
Janne Lipiäinen, toimitusjohtaja, Tietokeskus Finland Oy
janne.lipiainen@tietokeskus.fi, tai puh. 040 510 9117

 

Tietokeskus on suomalainen vuonna 1989 perustettu asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kehittyvät ja tietoturvalliset IT-tuki, konesali- ja pilvipalvelut, sekä laitteet ja lisenssit kiinteään kuukausihintaan joustavasti, ilman määräaikaisia sopimuksia. Tietokeskuksen liikevaihto oli vuonna 2018 116 miljoonaa euroa.