Oulun alue on yksi Tietokeskuksen painopisteistä. Tavoitteenamme on rekrytoida vuoden 2018 loppuun mennessä yli 30 ihmistä Ouluun. Ensimmäiset 10 rekrytointia käynnistyvät heti.

”Oulun alueella yhdistyy paitsi kiinnostavat kasvumahdollisuudet perustietotekniikkapalveluita tarjoavalle toimijalle, myös erinomaiset mahdollisuudet rekrytoida hyviä osaajia”, kertoo Tietokeskuksen pohjoisen alueen liiketoimintajohtaja Jyrki Kauvosaari.

Tietokeskus tulee kasvamaan kokoaan suuremmaksi toimijaksi Oulun alueella, kun asiakkaiden tuki- ja asiantuntijapalveluita tuottavaa yksikköä laajennetaan.

”Kasvamme merkittävästi markkinaa nopeammin ja tarkoituksena on työllistää Oulun seudulla satoja ihmisiä lähivuosina. Oulussa on hyvää ICT-alan osaamista ja sitoutuneita työntekijöitä” jatkaa Kauvosaari.

Samassa yhteydessä Tietokeskuksen tytäryhtiö SystemaStore Oy:stä tulee nimenmuutoksen kautta Oulun Tietokeskus Oy, muutos astuu voimaan 1.6.2018. Tässä yhteydessä SystemaStoren kuluttajaliiketoiminta Oulussa ja Kemissä päättyy. Muutos on osa Tietokeskuksen kasvustrategiaa, jossa konserni keskittyy palvelemaan yritysasiakkaita ja julkishallintoa.

 

Yhteyshenkilö

Jyrki Kauvosaari
Liiketoimintajohtaja
Oulun Tietokeskus Oy
0400 344 853
jyrki.kauvosaari@tietokeskus.fi