Tietokeskus on muuttanut uusiin toimitiloihin Tampereella. Uudet, remontoidut toimitilamme sijaitsevat Tampereen Sarankulmassa osoitteessa Nuutisarankatu 35 B, 2 krs.

Uudet toimitilat ovat rakennettu tukemaan työskentelyä, jossa tiimit muodostuvat eri paikkakunnilla työskentelevistä asiantuntijoista. Uusissa toimitiloissa on erityyppiseen työskentelyyn varattuja, koko porukan viihtyvyyden huomioivia alueita. Jokainen voi valita itselleen sopivan paikan työskennellä riippuen siitä, minkä asian tai kenen kanssa hän työskentelee – fyysisesti tai virtuaalisesti.

Kaikki Pirkanmaan osaajat saman katon alle

Viime elokuussa Tietokeskukseen liittyneet Suomen IT-infran ja Tamicon yli 50 asiantuntijaa työskentelevät nykyisin samassa toimipisteessä Tietokeskuksen muiden osaajien kanssa.

“Olemme aiemmin toimineet kolmessa eri toimipisteessä. Muuttaminen yhteen toimipisteeseen lisää yhteisöllisyyttä ja on tärkeää henkisen integraation kannalta. Työntekijämme ovat todella innoissaan ja saatu palaute uusista toimitiloista on erittäin positiivista. Uusien toimitilojen remontissa on onnistuttu erinomaisesti ja tilan pohjaratkaisu on hyödynnetty erityisen hyvin” liiketoimintajohtaja Ari Jaatinen kuvailee.

Toivotamme asiakkaamme lämpimästi tervetulleiksi tapaamaan asiantuntijoitamme ja tutustumaan uusiin toimitiloihimme!

Tietokeskus – Tampere
Nuutisarankatu 35 B, 2. krs
33900 TAMPERE