Olen ollut koko työurani IT-alalla myyntitehtävissä. Viimeiset kaksi vuotta olen työskennellyt Tietokeskuksella palvelu- ja laitemyynnissä Päijät-Hämeen, Etelä-Savon, Kanta-Hämeen ja Kymenlaakson alueilla. Asiakaskuntani koostuu sekä PK-yrityssektorin että julkishallinnon toimijoista. Eräskin asiakas totesi kerran, että ”kun Loukia on semmoinen ATK-persoona, niin tuntee varmaankin kehä 3 ulkopuolelta kaikki.”  Kyseinen asiakas tiesi kontaktiverkostoni olevan todella laaja. Tunnen alalta paljon ihmisiä ja koen, että verkostoituminen on tärkeä osa työtäni. Se auttaa minua tarjoamaan asiakkailleni parhaat mahdolliset IT-ratkaisut ja -palvelut heidän tarpeisiinsa räätälöityinä.

Myyjän työhön kuuluu tuntea asiakkuudet

Työssäni minulle on tärkeää asettaa asiakas aina etusijalle ja haluan myös oppia tuntemaan asiakasyritykseni läpikotaisin. Tehtäväni on löytää asiakkaan kanssa yhdessä heidän liiketoimintaansa parhaiten tukevat tietotekniset kehitys- ja tehostusmahdollisuudet. Mielestäni PK-yritysten ei tarvitse itse ymmärtää syvällisesti IT:tä tai ottaa riskejä siihen liittyvien investointien kanssa. Keskeistä on hyvä ja luotettava kumppanuus.

Yksi parhaista puolista Tietokeskuksessa on se, että meillä työskentelee yli 300 IT-alan ammattilaista ja pystymme tarjoamaan todella laajaa ja syvää osaamista asiakkaillemme. Päivittäisessä myyntityössäni tärkeimmät tarvitsemani taidot ovat tunneäly, laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen sekä tahdikkuus asioiden eteenpäin viemiseksi.

Vastuu ja vapaus käsi kädessä

Olen tyytyväinen meille tietokeskuslaisille tarjottuihin mahdollisuuksiin kasvattaa osaamistamme. Koen, että pystyn kehittymään jatkuvasti niin myynnillisesti, teknisesti kuin uusien tuotteiden ja palveluidenkin osalta. Meillä järjestetään säännöllisesti sisäisiä koulutuksia, klinikoita ja webinaareja ajantasaisen osaamisen varmistamiseksi.

Työaikani ovat joustavat ja yrityksessä käytettävät työkalut mahdollistavat vapaan työskentelyn. Voin tehdä etäpäiviä tai olla toimistolla, miten milloinkin parhaiten sopii. Vapaa-ajalla rakkain harrastukseni on kalastaminen. Pääsen luontoon, jossa muut ajatukset unohtuvat ja mieli rauhoittuu. Kalastus opettaa minulle myös pitkäjänteisyyttä. Näitä samoja oppeja pystyn hyödyntämään työelämässäkin.

Tietokeskus on työnantajana kasvava ja kulttuuriltaan aidon avoin yritys. Työpaikkana tämä sopii henkilöille, jotka haluavat kehittää ja jalostaa omaa osaamistaan jatkuvasti. Rohkeasti siis hakemaan meille töihin!

TIETOKESKUS – TOP 3:

  1. Suomen kovin osaaminen
  2. Asiakasta lähellä
  3. Työkaverit ja avoimuus

 

Kiinnostaako ura Tietokeskuksella? Katso avoimet työpaikkamme:
www.tietokeskus.fi/tyopaikat/