Tämä osaajahaku toteutetaan yhteistyössä Barona IT:n kanssa, joten sinut ohjataan täyttämään hakemus Baronan järjestelmään.

Oletko etsimämme verkkoarkkitehti tai sellaiseksi janoava?

Tietokeskuksen verkkoarkkitehtina keskeinen tehtäväsi on Tietokeskuksen palvelutuotannon verkkoarkkitehtuurin suunnittelu- ja kehitystyö. Työssäsi suunnittelet ja toteutat sekä konesali- että pilvi- ja hybridipilviratkaisuja, kehität palvelutuotannon automaatiota ja vastaat yhteistyöstä internet-operaattorien kanssa.

Verkkoarkkitehdin tehtäviin kuuluvat myös vaativat kehitystehtävät asiakasprojekteissa sekä myynnin tukeminen asiakastöiden suunnittelussa. Asiakasprojekteissa verkkoarkkitehti etsii ja suunnittelee aktiivisesti teknisiä ratkaisuja asiakkaiden liiketoimintaympäristöissä ilmeneviin tarpeisiin.

Voit olla taustaltasi esimerkiksi IT-infran, järjestelmä- tai verkkosuunnittelun ammattilainen. Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta verkkoarkkitehdin työstä. Ensisijaisesti haemme innostunutta ja näkemyksellistä osaajaa joko Helsingin, Turun tai Tampereen toimistollemme.

Odotamme sinulta osaamista seuraavasti:

  • Sinulla on työkokemusta ja hyvä ymmärrys IP-verkoista palveluntarjoajan puolelta, aina suunnittelusta vianselvitykseen. Hallitset erilaiset verkkoliikenteen protokollat ja standardit, kuten BGP, OSPF ja VXLAN.
  • Tiedät miten internet toimii ja sinulla on kokemusta internet-operaattoreiden ja palveluntarjoajien välisestä yhteistyöstä. Sinulla on perustiedot myös julkisten pilvipalveluiden infrastruktuurista ja niiden integroinnista verkkopalveluihin (Azure ja AWS).
  • Olet innostunut IT-palvelutuotannon teknisten ratkaisujen kehittämisestä ja automatisoinnista sekä hallitset useampia automaation työvälineitä, muun muassa Ansible ja vastaavat välineet ovat jossain määrin tuttuja.
  • Tunnet ja hallitset merkittävimpien verkkolaitevalmistajien tuotteet. Koska tunnet standardit ja teknologiat, opit nopeasti nekin tuotteet, joita et vielä ole kohdannut.
  • Teknisen tekemisen lisäksi osaat myös dokumentoida työsi ja ratkaisusi kattavasti sekä teknisille työtovereille että maallikoille.
  • Intohimosi on oppia ja kehittää uutta. Maailma ja järjestelmät eivät koskaan ole valmiita, vaan asiat voi aina tehdä hieman paremmin.

Tarjoamme:

  • Tietokeskus panostaa vahvasti työntekijöidensä osaamiseen ja sertifiointeihin sekä tukee myös yksilöllisten toiveiden mukaista osaamisen ja asiantuntijuuden kehittämistä.
  • Varmistamme henkilöstömme hyvinvoinnin tarjoamalla ensiluokkaisen työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun.
  • Tässä tehtävässä sinulla on paljon vapauksia työn suorittamisen suhteen ja käytäntömme ovat joustavia. Työtä saat tehdä itsenäisesti mutta yhdessä osaavien tiimikavereiden kanssa.
  • Tietokeskuslaisena teet työsi aina huipputasoisilla työvälineillä.
  • Tietokeskuksessa olet osa dynaamista, kasvuhakuista ja hauskaa työyhteisöä, jossa kollegat auttavat toisiaan ja esimiestyö on ensiluokkaista. Tyytyväisyys esimiehiin ja kollegoihin on Tietokeskuksessa huippulukemissa.

Odotuksemme ovat kovat, mutta etsimme kuitenkin ennen kaikkea ihan todellista ihmistä, joten olemme kiinnostuneita sinun osaamisestasi. Roolisi arkkitehtitiimissä muotoutuu myös oman erikoisosaamisesi pohjalta. Ethän siis anna yksittäisen vaatimuksen taklata mahdollisuuksiasi, vaan tartut näppäimistöön ja kerrot, mitä olet tehnyt ja millainen olet! Toivomme sinun olevan huippuosaajan lisäksi myös huipputyyppi!

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Jesse Heinonen, Consultant, IT Talent Acquisition puhelimitse +358 50 441 8566 tai sähköpostitse jesse.heinonen@barona.fi.