Etsimme Teknologiakonsultteja asiakasprojekteihin!

 

Onko sinulla vahvaa näyttöä IT-infran modernisointiprojekteista, Azure- tai M365 -ratkaisuista? Etsitkö nyt itsesi näköistä roolia ja työtä, jossa pääsisit hyödyntämään koko potentiaaliasi? Jätä CV tai vapaamuotoinen hakemus, niin jutellaan lisää!

Teknologiakonsultin  tehtävässä tulet työskentelemään asiakkaidemme mielenkiintoisissa ja vaihtuvissa projekteissa modernin IT-infran teknologioiden parissa. Konsultoimme, sparraamme, auditoimme, valmennamme sekä toimitamme ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka tuottavat asiakkaillemme aitoa lisäarvoa ja hyötyä. Kaikkea tekemistämme leimaavat erittäin kova osaaminen ja asiakaslähtöisyys.

Tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa infra- ja cloud -ratkaisuista. Hommia teemme intohimoisesti ja kovalla etunojalla! Projektien lisäksi pidämme webinaareja, puhumme tapahtumissa ja valmennamme muita IT-asiantuntijoita kehittymään paremmiksi omilla osa-alueillaan. Projekteissa siirrämme aina omaa osaamistamme asiakkaalle.

Teknologiakonsultin arkeen kuuluvat tyypillisesti projektit, joilla on selkeä alku ja loppu. Projekti saattaa muodostua esimerkiksi laitehallinnan tai tietoturvan modernisoinnista, laaja-alaisista Windows-infran kokonaisuuksista tai vaikkapa uusimmista pilvipalveluiden ratkaisuista.

Teknologiakonsulttina olet osa tiimiä, saat vapautta, vastuuta ja haastavia tehtäviä, eikä monikaan päivä ole samanlainen. Mikromanageeraus loistaa poissaolollaan ja pääset johtamaan itse omaa työskentelyäsi. Työskentelet tiiviisti muiden konsulttien, myyjien ja asiantuntijoiden kanssa. Työtä voit tehdä sieltä, mistä se kulloinkin on järkevää, mutta toimipaikkasi sijaitsee valintasi mukaan Tampereella, Oulussa, Turussa tai Helsingissä. Asiakkaasi sijaitsevat ympäri Suomea, joten työ vaatii joskus matkustamista, mutta usein kuitenkin pääset illaksi kotiin.

 

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Vahvaa näyttöä IT-ympäristöjen ylläpidosta ja kehittämisestä
  • Valtava nälkä oppia uutta ja halu surfata teknologisen osaamisen korkeimman aallon harjalla
  • Valmius matkustaa ainakin Suomessa
  • Sosiaalista pelisilmää, tavoitteellisuutta ja asiakaslähtöisyyttä

Lisäksi toivomme laajaa osaamista ja kokemusta joistakin seuraavista osa-alueista:

  • Vahvaa on-prem -taustaa ja laajaa Windows-infraosaamista
  • Kokemusta ja osaamista pilviteknologioista, esim. Azure, AAD, Intune, tietoturvan edistäminen pilvipohjaisilla tekniikoilla
  • Päätelaitehallinta
  • Tietotyöskentelyn modernisointi O365 -ympäristöissä; Osaat tuottaa asiakkaalle aitoa lisäarvoa ja hyötyä, sekä edistää ja kehittää tietotyöskentelyä
  • Verkko-, tietoturva-, Citrix-, VMWare- tai IdM / IAM -osaamista

Olit sitten yhden kapean sektorin syväosaaja tai laaja-alaista kokemusta hankkinut Windows-infran moniottelija – ole yhteyksissä!

 

Kiinnostuitko?

Jätäthän Linked In -profiilisi tai CV:si sekä vapaamuotoisen hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta 7.3. mennessä tai pirauta Kai Lehtoselle p. 0400637315.