Tietokeskuksen Palvelunhallinta muodostuu noin kymmenestä palvelupäälliköstä ja vastaa operatiivisesta yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa. Palvelupäällikkönä toimit asiakkaan, palvelutuotannon ja liiketoiminnan rajapinnassa ja varmistat, että erinomainen asiakaskokemus toteutuu päivittäisessä tekemisessämme. Ymmärrät palveluiden taustalla olevat teknologiaratkaisut ja niiden mahdollisuudet, mutta tarkastelet asioita luontaisesti myös liiketoiminnallisesta näkökulmasta.

Palvelupäällikkönä varmistat työssäsi, yhdessä muiden tietokeskuslaisten kanssa, että tuemme parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaidemme liiketoimintaa, ja että autamme asiakkaita kehittämään IT-ympäristöjään. Tietokeskuksen visiona on kehittää asiakkaiden IT-palvelunhallinta ennen näkemättömälle tasolle. Tietokeskuksen palvelupäällikkönä pääset osaksi tätä työtä!

Tietokeskus on vakavarainen yhtiö ja pääset nauttimaan huikeasta työyhteisöstä, jossa esimerkiksi henkilöstön sitoutuminen, omistautuneisuus ja tyytyväisyys esihenkilötyöhön ovat tutkimuksesta toiseen toimialan parhaimmistoa. Lisäksi tarjoamme sinulle modernit työvälineet ja kilpailukykyisen palkkatason etuineen.

Odotamme sinulta:

  • Vahvaa osaamista ja näyttöjä IT-alalta: olet työskennellyt useita vuosia ITIL-viitekehyksessä ja asiakkaiden palvelunhallinnan parissa
  • Organisointikykyä ja taitoa saada suuretkin kokonaisuudet hoitumaan sujuvasti sekä asiakkailla että sisäisesti
  • Viestit sujuvasti suomen kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti
  • Paloa erinomaisen asiakaskokemuksen luomiseen ja halua ylittää itsesi – substanssiosaamisen lisäksi tämä tehtävä vaatii hyvää draivia ja haasteita pelkäämätöntä asennetta
  • Halua ottaa vastuuta. Vaikka nautit ideoinnista ja kehittämisestä, olet aina tarvittaessa valmis käärimään omatkin hihasi asiakkaan hyvän palvelutason varmistamiseksi!

Voit olla vielä urasi alkuvaiheessa tai sitten monissa liemissä keitetty ja testattu konkari, sillä vastuualuettasi voidaan räätälöidä myös osaamisesi mukaisesti. Voit valita ensisijaiseksi työpaikaksesi minkä tahansa Tietokeskuksen toimipisteistä, joita löytyy pitkin Suomea (Oulu, Tampere, Turku Helsinki, Pori, Salo). Kaikki nykyaikaiset toimipisteemme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Halutessasi voit hoitaa suuren osan työstäsi myös etänä, mutta kun koronarajoitukset puretaan, voi osa työstä edellyttää vähän matkustamista, sillä osa tapaamisista ja työpajoista on kasvotusten.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elmeri Siltaloppi: 044-7552266.

Yhdessä, hyvällä fiiliksellä ja rohkeasti – Tietokeskus