Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Palvelemme paikallisesti – samalla tukenasi ovat organisaatiomme kaikki 300 osaajaa ympäri Suomen. Missiomme on tuottaa asiakkaillemme iloa ja menestystä tietotekniikasta! 

Etsimme Ouluun kokenutta IT-alan Palvelupäällikköä

 

Palvelunhallinnan tiimi vastaa asiakkaidemme operatiivisesta yhteistyöstä ja koostuu palvelupäälliköistä ja palveluasiantuntijoista. Toimimme monipaikkakuntaisesti ja olemme siellä, missä asiakkaammekin ovat. 

Palvelupäällikkönä ideoit yhdessä asiakkaittesi kanssa tapoja, joilla Tietokeskus voi auttaa heitä kehittämään IT-ympäristöjään entistäkin kilpailukykyisempään ja toimivampaan suuntaan. Ymmärrät asiakkaan tarpeet ja vaatimukset, joten sinulla on kykyä asiakassuhteen järjestelmälliseen ja oikea-aikaiseen kehittämiseen. Toimiasiakasrajapinnan, Tietokeskuksen palvelutuotannon sekä muiden sisäisten sidosryhmiemme välissä ja ohjaat asiakkaan palvelua tottuneesti – niin erilaisia järjestelmiä ja mittareita käyttäen kuin jatkuvassa ja monikanavaisessa vuorovaikutuksessa eri sidosryhmiesi kanssa.

Tässä roolissa varmistat sopimuksen mukaisen palvelun ja erinomaisen asiakaskokemuksen toteutumisen päivittäisessä tekemisessämme. Kannat päävastuun palveluun liittyvästä viestinnästä ja raportoinnista, ja lisäksi tunnet palveluiden taustalla olevat teknologiaratkaisut ja niiden mahdollisuudet sekä teknisestä että liiketoiminnallisesta näkökulmasta. Olet inspiroiva ammattilainen ja asiakkaan luottokumppani, joka on aiemmissa työtehtävissään tottunut vetämään virtuaalista asiakkuustiimiä ja asiakkaiden IT-kehittämishankkeita. 

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa taustaa kaikilta tehtävän ydinalueilta, joita ovat:

 • Kokemus IT-palvelunhallinnasta ja asiakkaitten liiketoimintalähtöisestä kehittämisestä yhteistyössä asiakkaan kanssa
 • Kokemus sopimuksen mukaisen palvelun johtamisesta palveluntuottajan sisäisessä organisaatiossa ja asiakasrajapinnassa 
 • Tekninen osaaminen – edellytämme monipuolista kokemusta IT-infraan liittyvistä palveluista 
 • Osaaminen erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta asiakaslähtöisellä asenteella  

 

Tietokeskus työpaikkana tarkoittaa tarjoaa Palvelupäällikölle:

 • Vaativia ja mielekkäitä työtehtäviä, asiantuntevia kollegoita ja oman asiantuntijuutesi kehittämistä
   
 • Laadukkaat palvelut – Meiltä löytyvät jatkuvasti kehittyvät teknologiat, sertifioidut asiantuntijat ja virtaustehokas palveluntuotanto 
 • Asiakaslähtöistä toimintakulttuuria – Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja siksi kykenemme aina tarjoamaan tuottavampia ja tehokkaampia ratkaisuja 
 • Omaleimaisuutta ja uusia, rohkeitakin ratkaisuja – Kehitymme jatkuvasti ja vastaamme ketterästi markkinan muutoksiin 
 • Panostusta hyvinvointiisi – Tarjoamme laajat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedut 
 • Joustavuutta ja luottamusta – Sinulla on paljon vaikutusvaltaa omien työpäiviesi suunnittelussa. Etätyöt tai konttorityöt onnistuvat tilanteen ja fiiliksesi mukaan 
 • Huippuluokkaista esimiestyötä 

 

Toimipisteesi sijaitsee Oulussa, mutta Tietokeskus-kollegoita sinulla on lisäksi mm. Turussa, Tampereella, Helsingissä, Salossa ja Porissa. Vierailet myös asiakkaittemme luona. 

Hakemuksen pääset jättämään hakujärjestelmämme kautta. Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, sillä pyrimme tehtävän nopeaan täyttämiseen. Haastatteluja suoritetaan hakuajan kuluessa ja sopivan henkilön löytyessä haku voidaan päättää suunniteltua aiemmin. Haku päättyy kuitenkin viimeistään tiistaina 12.10. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Krista Broström p. 0405298573, parhaiten tavoitettavissa 24.9. klo 12-13, 1.10. klo 12-13 ja 4.10. klo 16-17 krista.brostrom@tietokeskus.fi