Etsimme kahta kesätyöntekijää nopean toiminnan joukkoihimme Turun Palvelupisteeseen!

Tässä tehtävässä saat arvokasta työkokemusta IT-tukitehtävistä ja asiakaspalvelusta sekä kehität erityisesti Microsoft-osaamistasi. Monen erityisasiantuntijamme Tietokeskus-ura onkin alkanut Palvelupisteeltä!

Mikä Palvelupiste?

Palvelupisteemme ottaa vastaan kaikki Tietokeskukseen saapuvat tuki- ja palvelupyynnöt sekä suorittaa valmiiksi asti kaikki sellaiset palvelupyynnöt, jotka on mahdollista toteuttaa määräajassa. Erityisasiantuntijoille siirtyvät työpyynnöt dokumentoidaan Palvelupisteellä mahdollisimman tarkasti.

Asiakkaiden yhteydenotot saapuvat Palvelupisteeseen pääosin puhelimitse, joten suuri osa työajasta kuluu puhelimessa. Puhelimitse ilmoitetut palvelupyynnöt myös ratkaistaan valtaosin Palvelupisteessä, joten työ sisältää paljon tietoteknistä asiantuntemusta vaativia tehtäviä. Tehtävä soveltuukin kesätyöksi erityisesti tietoteknisen alan opiskelijalle.

Kesätyöjakso voi sijoittua toukokuun ja syyskuun välille, mutta kestoltaan sen tulee olla vähintään 3 kuukautta. Kesätyön alkuun voi sijoittua myös opintoihin liittyvä harjoittelujakso, jolloin harjoittelun ja kesätyön yhteispituuden tulisi olla vähintään 3 kuukautta.

Mitä Palvelupisteessä tehdään?

  • Asiakkaiden palvelupyyntöjen määrittely ja käsittely puhelimitse
  • Yleisempien tietoteknisten työpyyntöjen toteuttaminen
  • Tukipyyntöjen täsmällinen ja informatiivinen dokumentointi annettujen ohjeiden mukaisesti

 

Tällaista osaamista toivomme sinulta:

  • Hyviä asiakaspalvelutaitoja. Olet asiakkaan ensimmäinen kontakti Tietokeskuksessa!
  • Tunnet Windows Azure AD:n ja DHCP:n
  • IT-alan opintoja tai aiempaa työkokemusta IT-alalta
  • Valmiuksia puhelintyöhön
  • Suomen ja englannin kielen taitoa
  • Please note that spoken and written Finnish language skills are essential work requirements

 

Nyt on sinun vuorosi! Kerro kuka olet ja mitä osaat! Voit hakea tehtävää, vaikka jokainen kohta toivelistallamme ei täyttyisikään, mutta jonkinlaista IT-alan koulutusta tai työkokemusta sinulta tulisi löytyä. Haethan tehtävää 1.4. mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antavat Palvelupisteen esihenkilö Anna Prauda: anna.prauda@tietokeskus.fi ja tiimikymppi Jerry Lehto: jerry.lehto@tietokeskus.fi