Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Palvelemme paikallisesti – samalla tukenasi ovat organisaatiomme kaikki lähes 350 osaajaa ympäri Suomen.

Missiomme on tuottaa asiakkaillemme iloa ja menestystä tietotekniikasta!

 

Oletko käyttäjäpalvelujen osaaja, jolla on kokemusta ja pilkettä silmäkulmassa? Sinulle sopiva tiimi etsii uutta työkaveria!


Mihin osaamistasi tarvitaan meillä?

Meille etsitään sinua luotettava asiantuntija, joka hoidat itsenäisesti ja oma-aloitteisesti asiakkaallemme toimitettavat vaativammat Tier2 -tason IT tuki- ja asiantuntijapalvelut etänä tai lähitukena asiakkaan tiloissa. Yksin ei tarvitse kaikkea hoitaa, sillä toimimme kuitenkin tiiminä ja kiperimpiä ongelmia ratkaistaan yhdessä pähkäillen.

Päivittäisessä työssäsi ratkot tiimin palvelupyyntöjä omatoimisesti vanhimmasta uusimpaan ensisijaisesti etätyökaluja hyödyntäen ja hyvällä asiakastyytyväisyydellä. Kommunikoit asiakkaille työn edistymisestä riittävästi ja laadukkaasti sekä tuotat asiakasdokumentaatiota vastuualueeltasi. Tuot esiin havaitsemiasi kehityskohteita, niin järjestelmissä kuin tekemisessämmekin. Ajoittain pääset myös osallistumaan yhteisiin palavereihimme asiakkaidemme kanssa ja työskentelemään erilaisissa asiakasprojekteissa.

Arvojemme mukaisesti – yhdessä, rohkeasti ja hyvällä fiiliksellä – jaat (ja saat) tietoa sekä osaamista tiimissä.

Jos sinulla on kiinnostusta ja osaamista tiimi10 -tehtäviin, sinulla on mahdollisuus myös työnohjaukselliseen rooliin tiimissä.

Työskentelet Tampereen toimipisteellämme, joskin perehdytyksen jälkeen voit siirtyä työskentelemään hybridimallissa, sillä työskentelemme myös paljon etänä. Kokoonnumme kuitenkin kerran viikossa työskentelemään yhdessä toimistollemme. Tarvittaessa työskentelet myös Pirkanmaan alueella sijaitsevien asiakkaidemme tiloissa.

Työsi alkaa tammikuun 2023 alussa.

 

Menestyt tehtävässäsi jos sinulla on

 • Yli 5 vuoden työkokemus IT alan vastaavista tehtävistä
 • Todennettua osaamista prosesseista ja teknologioista (esim. sertifioinnit)
 • Monipuolinen IT laitteiden ja ohjelmistojen tuntemus
 • Konesali ja verkkoratkaisujen perustuntemusta ja jonkin verran kokemusta
 • Erityistilanteissa asiakkaan tuotantojärjestelmien tuntemusta
 • Hyvä organisointi- ja paineentietokyky
 • Hyvät asiakaspalvelutaidot ja asenne
 • Oma-aloitteisuutta ja täsmällisyyttä
 • Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
 • IT alan peruskoulutus
 • Ajokortti

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tiimin jäsen kuvaili omaa tiimiään näin
“Me tehdään töitä pilke silmäkulmassa, mutta hyvin. Hankalatkin caset sujuvat, kun heitetään samalla läppää. Töitä tehdään itsenäisesti, mutta hankalissa tapauksissa ihmettelemme ratkaisua yhdessä. Tarvittaessa saamme ratkaisuapua muista tiimeistä, mm. arkkitehtitiimistä. Aina löytyy apua, jos oman tiimin resurssit eivät riitä ja esihenkilö tukee tarvittaessa.”

Tietokeskuslaiset arvostavat työpaikassaan mm. näitä asioita Mikromanageeraus loistaa poissaolollaan” ”Rajattomat mahdollisuudet kehittyä” ”On myös mahdollisuuksia edetä talon sisällä” ”Pystyy hankkimaan sertifikaatteja, jos on kiinnostusta”  ”Yhteistyö eri tiimien välillä on aika mutkatonta” ”Kaikki uudet otetaan hyvin vastaan eikä ketään jätetä yksin painimaan ongelmien kanssa”

Tämä tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Meillä on talon sisällä urapolkuja kun osaamisesi ajan mittaan kasvaa ja pääset näyttämään kyntesi. Esihenkilösi on saanut tiimiltä palautetta siitä, että antaa tarvittaessa tukea ja tiimissä on mukava yhdessä tekemisen fiilis.

Ei näistä eduista nyt kannata niin pitää melua, sillä meille on itsestäänselvyys, että tuemme ja arvostamme työntekijöitämme sekä tarjoamme kaikille mahdollisuuden tehdä töitä mukavassa ja rennossa ympäristössä.

Töitä voit tehdä valintasi mukaan etänä tai toimistolla. Meillä tarjotaan työntekijöille joustavuutta ja luottamusta eli sinulla on paljon vaikutusvaltaa omien työpäiviesi suunnittelussa. Olemme kuitenkin varanneet jokaisen kalenteriin palaverittoman tunnin lounasaikaan.

Kysymme heti aloittaessasi mitkä tavoitteesi ovat ja valmennamme sinua niissä eteenpäin. Meillä pääset varmasti kehittämään omaa osaamistasi muodollisten koulutusten ja sertifikaattien kautta sekä oppimalla kantapään kautta kentällä ja erilaisissa asiakasprojekteissamme.

Tarjoamme sinulle erittäin laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä. Työterveyspalveluihimme kuuluvat mm. erikoislääkärikäynnit, päivystyshoito iltaisin ja viikonloppuisin, työfysioterapia & ravintoterapia sekä muut terapiapalvelut sekä tapaturmista (myös vapaa-ajalla) aiheutuva leikkaushoito.

Meillä on käytössä pyörä-, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut.  

 

Haluatko tietää lisää tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tuotantoesimieheltämme Emilia Hannulalta pe 28.10.2022 klo 9-10 tai ti 1.11.2022 klo 15-16 numerosta +358 44 755 2270 tai sähköpostitse emilia.hannula@tietokeskus.fi

 

Onko tämä sinun paikkasi?

Ilmoitathan kiinnostuksestasi lisäämällä tietosi työpaikan alle rekrytointijärjestelmäämme. Toivomme että kuulemme sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.11.2022.