Ylläpitopalveluissamme on paikka uudelle järjestelmäasiantuntijalle!

Työ luonnistuu valintasi mukaisesti joko Turusta, Tampereelta tai Helsingistä käsin.

Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Palvelemme paikallisesti – samalla tukenasi ovat organisaatiomme kaikki 300 osaajaa ympäri Suomen. Tietokeskuslaisten yhteisenä missiona on tuottaa asiakkaillemme iloa ja menestystä tietotekniikasta, ja Ylläpitopalvelut-tiimissä olet keskeisessä roolissa mahdollistamassa asiakkaan tietotyön tehokkuuden ja iloisen ja vaivattoman käyttökokemuksen!

Ylläpitopalvelut-tiimi varmistaa asiakkaalle tuotetun palvelun jatkuvuutta ja toimivuutta. Tiimin vastuualueelle kuuluvat mm. asiakkaan ICT-ympäristöjen valvontapalvelut, palvelinpäivitykset sekä varmistuspalvelut ja niiden valvonta. Tehtävän keskeinen sisältö on palvelinten ja verkkolaitteiden valvontaa, tietoturvapäivityksiä, palvelinten varmuuskopioinnin valvontaa ja häiriötilanteiden ensitoimenpiteitä. Tiimi vastaa myös sertifikaattien uusimisesta, päivityspalveluiden hyväksymisestä sekä palvelinten ja verkkolaitteiden hallinnan ensitoimenpiteistä. Tarvittaessa ylläpitotiimin asiantuntijat tukevat asiakastiimejämme haastavammissa tilanteissa oman asiantuntemuksensa mukaisesti. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, jotka sijoittuvat aikavälille 7-20.

Nykyiset tiimiläiset arvostavat työssään joustavia etätyömahdollisuuksia ja laajaa työnkuvaa, sillä lähes mitä tahansa pääsee tekemään, jos rahkeet vain riittävät. Valvonnan tehtävät tutustuttavat lisäksi kaikkiin Tietokeskuksen järjestelmiin sekä moniin asiakkaiden käytössä oleviin järjestelmiin, joten osaaminen kehittyy jatkuvasti. Tiimiläiset pitävät myös siitä, että työ sekä mahdollistaa paljon itseohjautuvaa työskentelyä että vaatii runsaasti oma-aloitteisuutta. Tässäkin työssä on rutiineja, mutta niitä tasapainottavat tehtävät, joissa pääsee kehittämään omia vahvuusalueitaan.

Odotamme hakija hallitsevan ainakin suurimman osan tiimin päivittäisistä työkaluista, joihin kuuluvat esimerkiksi:

  • Zabbix
  • SSL-varmenteet
  • VMware
  • Windowsin tietoturvapäivitykset (Solarwinds N-central, WSUS)
  • Varmistukset (Veeam)
  • AD ja GPO

Tässä tehtävässä toimitaan yhteistyössä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmiemme kanssa, joten odotamme hakijalta ratkaisukeskeistä toimintatapaa ja hyviä sosiaalisia taitoja. Ratkaisukeskeisyytesi näkyy palveluasenteessasi, joten kanssasi on kiva toimia. Hyvä itseluottamus, oma-aloitteisuus, kyky työskennellä paineen alla sekä valmiudet nopeaan ongelmanmääritykseen takaavat menestymisesi tehtävässä.

Tietokeskuksessa työskenteleminen tarkoittaa:

  • Vaativia ja mielekkäitä työtehtäviä. Osaamisesi kehittyy jatkuvasti tekemällä, opiskelemalla ja sertifioitumalla
  • Laajat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedut
  • Tukenasi on yli 300 osaavaa ammattilaista, joten et jää koskaan yksin ongelmatilanteissa
  • Etä- ja toimistotyöt – tilanteen ja fiiliksesi mukaan

 

Haethan tehtävää viimeistään 7.11. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Ylläpitopalvelut-tiimin esimies Riku Immonen p. 045 189 0545. Parhaiten tavoitettavissa keskiviikkoisin klo 12-14