Etsimme järjestelmäasiantuntijaa Ylläpitopalvelut-tiimiimme!

Tehtävän hoitaminen onnistuu valintasi mukaisesti joko Turusta, Tampereelta tai Helsingistä käsin!

Ylläpitopalvelut-tiimi on Tietokeskuksen supersankaritiimi, joka on ensimmäisenä paikalla varmistamassa asiakkaalle tuotetun palvelun jatkuvuutta ja toimivuutta. Ylläpitopalvelut-tiimin vastuualueelle kuuluvat mm. asiakkaan ICT-ympäristöjen valvontapalvelut, palvelinpäivitykset sekä varmistuspalvelut ja niiden valvonta.

Sankarinviitan alla työsi keskeinen sisältö on siis palvelinten ja verkkolaitteiden valvontaa, tietoturvapäivityksiä, palvelinten varmuuskopioinnin valvontaa ja häiriötilanteiden ensitoimenpiteitä. Vastaat myös sertifikaattien uusimisesta, päivityspalveluiden hyväksynnästä ja palvelinten ja verkkolaitteiden hallinnan ensitoimenpiteistä. Tarvittaessa tuet asiakastiimejämme haastavammissa tilanteissa, oman asiantuntemuksesi mukaisesti. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, jotka sijoittuvat klo 7-20 välille.

Tietokeskuslaisten yhteisenä missiona on tuottaa asiakkaillemme iloa ja menestystä tietotekniikasta, joten Ylläpitopalvelut-tiimissä olet keskeisessä roolissa mahdollistamassa asiakkaan tietotyön tehokkuuden ja iloisen ja vaivattoman käyttökokemuksen.

Tässä tehtävässä odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja toimiessasi yhteistyössä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmiemme kanssa. Ratkaisukeskeisyytesi näkyy palveluasenteessasi ja kanssasi on kiva toimia. Hyvä itseluottamus ja paineensietokyky sekä terävät hoksottimet takaavat menestymisesi tehtävässä. Hakkerihuumori puolestaan takaa kulttuurisen sopivuuden!

Odotamme sinun lisäksi hallitsevan ainakin suurimman osan päivittäisistä työkaluistasi, joihin kuuluvat esimerkiksi:

  • Zabbix
  • SSL-varmenteet
  • VMware
  • Windowsin tietoturvapäivitykset (N-central, WSUS)
  • Varmistukset (Veeam, Carbonite)
  • AD ja GPO
  • Xen
  • Hyper-V

 

Tietokeskus on yrityksenä dynaaminen, toimintatavoiltaan rohkea ja yhteisönä tiivis. Kulttuurimme antaa paljon mahdollisuuksia asioiden omatoimiseen kehittämiseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Valmentava esimiestyömme kerää jatkuvasti huippuarvioita työntekijöidemme keskuudessa. Tehtävään valitulle pyrimme varmistamaan motivoivan palkkatason sekä työsuhde-edut. Yrityksenä panostamme jatkuvasti työntekijöidemme hyvinvointiin ja osaamiseen. Esimerkiksi työterveyshuoltomme onkin kattavuudessaan lähes vertaansa vailla!

Haethan tehtävää 8.11. mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ylläpitopalvelut-tiimin esimies Riku Immonen p. 045 189 0545. Parhaiten tavoitettavissa 22.10. klo 13-14 tai 28.10. klo 13-14.