Etsimme konesaliosaamisen ja pilven yhdistämisestä innostuvaa järjestelmäasiantuntijaa! Ideaalihakijamme sydän sykkii erityisesti konesalipalveluille, mutta ymmärrystä löytyy myös pilvestä. Etsimme henkilöä Turkuun ja Helsinkiin.

Työn tarkempi sisältö on 2-tason infra-tukea, palvelinasennuksia, palvelinten päivityksiä ja ylläpitoa, verkkolaitteiden asennuksia ja konfigurointeja, sekä myös asiakaspalavereja ja käyttäjäpalvelua. Työnkuva muodostuu sekä palvelusta että projektityöstä.

Tietokeskuksen tehtävänä on tuottaa asiakkaillemme iloa ja menestystä tietotekniikasta, joten arvostamme teräviä sosiaalisia taitoja. Palveluasenteesi ja itseluottamuksesi ovat siis kohdallaan, projektiosaaminen on eduksi. Ammennat tästä työstä iloa ja merkitystä varmimmin, jos henkilökohtaisiin ominaisuuksiisi kuuluvat nopeat hoksottimet, kyky katsoa asioita asiakkaan vinkkelistä ja hyvä paineensietokyky.

Monipuolinen kokemus yllättävistäkin aihepiireistä on etu. Ratkaisukeskeisyytesi näkyy myös asenteessasi, joten kanssasi on kiva toimia. Työympäristö on dynaaminen, kiireinenkin, mutta avaa oikealle henkilölle myös paljon mahdollisuuksia.

Toivomme sinulta osaamista seuraavasti:

  • Osaamista seuraavista teknologioista: VMware, Veeam, Windows Server, Azure, Office 365, Powershell, Linux ja Citrix
  • Odotamme perustason ymmärrystä verkoista
  • Kommunikoit asiakkaillemme sujuvasti suomen ja englannin kielellä

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Joustavat käytäntömme, panostuksemme henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin, huipputason työvälineet ja upeat työkaverit takaavat viihtyvyytesi.
  • Tyytyväisyys esimiestyöhön ja kollegoihin on Tietokeskuksessa huippuluokkaa!
  • Reilun palkkauksen

Jos tähän asti lukemasi kuulostaa ihan kutkuttavalta, eikä kuvauskaan oikeastaan mene pahasti ohi vahvuuksiesi, älä ujostele yhtään, vaan jätä persoonallinen hakemuksesi!

Haethan tehtävää viimeistään 16.8. mennessä!

Lisätietoja tehtävästä saat seuraavasti:
Ajalla 14.7. – 31.7. Lasse Pasanen; lasse.pasanen@tietokeskus.fi p. 075 326 7060
Ajalla 3.8. – 16.8. Lasse Ketola;  lasse.ketola@tietokeskus.fi  p. 040 940 2691