Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Palvelemme paikallisesti – samalla tukenasi ovat organisaatiomme kaikki lähes 350 osaajaa ympäri Suomen.

Missiomme on tuottaa asiakkaillemme iloa ja menestystä tietotekniikasta!


Mihin osaamistasi tarvitaan?

Tietokeskuksen järjestelmäarkkitehtinä toimit osana kokenutta arkkitehtitiimiämme, joka suunnittelee, kehittää ja toteuttaa syvällistä osaamista vaativia konesali-, pilvi- ja hybridiratkaisuja.

Toimit asiakasasiantuntijana ja vastaat nimettyjen asiakkuuksien IT-arkkitehtuurista ja niiden kehittämisestä. Yhdessä muiden arkkitehtikollegojesi kanssa vastaat lisäksi Tietokeskuksen omien sisäisten IT-järjestelmien ja prosessien kehittämisestä.

Näkemyksellisenä ja innostuneena osaajana työskentelet ratkaisukeskeisesti ja oma-aloitteisesti sekä viestit osaavat ratkaisusi asiakkaille vakuuttavasti ja positiivisesti.

Asiakkaasi ovat enimmäkseen pääkaupunkiseudulla, joten kotitoimistosi on Helsingin toimipisteemme. Tehtävä mahdollistaa myös joustavan etätyöskentelyn.

 

Mikä auttaa sinua menestymään tehtävässä?

  • Vahva arkkitehtuurillinen ymmärrys erityisesti pilvi- ja hybridiratkaisuista
  • Innostunut asenne IT-palvelutuotannon teknisten ratkaisujen kehittämiseen ja automatisointiin
  • Useamman vuoden kokemus esimerkiksi VMwaren tai Azuren päälle rakennetuista moderneista ratkaisuista ja palveluista
  • Sinulta sujuvat niin ylläpidolliset tehtävät kuin suunnittelu- ja kehitystyötkin
  • Dokumentoit työsi ja ratkaisusi kattavasti
  • Pärjäät hyvin asiakaspalvelutilanteissa suomen ja englannin kielellä
  • Sinulla on itsenäinen ja tavoitteellinen ote työhösi.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tiimin omia kommentteja siitä, mikä arkkitehtitiimissä on hyvää:
”Esimies on toiminut samoissa tehtävissä ja ymmärtää tuskasi”
”Pääset hyödyntämään tietoteknistä osaamistasi”
” Sinulla itselläsi on mahdollisuus näyttää kykysi levittää teknologista erityisosaamistasi tai ottaa siitä omistajuutta”
”Ilmapiiri on rento, täällä ei kukaan edes osaa pönöttää”
”Palkkaus ja edut ovat hyvät”
”Tiimissä asiantuntijat tukevat toisiaan, joten hankalien tapausten pohtiminen porukalla on enemmänkin sääntö kuin poikkeus”

Tietokeskus haluaa panostaa hyvinvointiisi – tarjoamme sinulle laajat työterveyspalvelut sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut. 

Arvojemme mukaisesti teemme työtä yhdessä, rohkeasti ja ennen kaikkea hyvällä fiiliksellä – esihenkilötyömme ja päivittäisjohtamisemme ovat saaneetkin henkilöstöltämme erittäin hyvät arviot. Meillä on rento työympäristö, jossa töitä tehdään hyvällä meiningillä ja jossa kaverit auttavat toisiaan.

Olemme kotimainen yritys, jossa päätöksenteko tapahtuu matalalla hierarkialla – meillä tarjotaan työntekijöille joustavuutta ja luottamusta eli sinulla on paljon vaikutusvaltaa omien työpäiviesi suunnittelussa.

Tietokeskus panostaa osaamiseesi – olemmehan asiakkaamme osaavin kaveri kaupungissa! Meillä voi olla varma, että kollegasi ovat asiantuntevia ja palvelumme on huippulaatua. Meiltä löytyvät jatkuvasti kehittyvät teknologiat, sertifioidut asiantuntijat ja virtaustehokas palveluntuotanto.

Toimintakulttuurimme on asiakaslähtöinen – ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja siksi kykenemme aina tarjoamaan tuottavampia ja tehokkaampia ratkaisuja. Tarjoamme omaleimaisuutta ja uusia, rohkeitakin ratkaisuja sekä kehitymme jatkuvasti ja vastaamme ketterästi markkinan muutoksiin.


Haluatko tietää lisää tehtävästä?

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja tehtävästä arkkitehtitiimin esimieheltä Matti Laitalalta matti.laitala@tietokeskus.fi tai puhelimitse +358 41 444 7302.

 

Onko tämä sinun paikkasi?

Jätäthän LinkedIn -profiilisi tiedot tai CV:si rekrytointijärjestelmäämme. Toivomme, että kuulemme sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.9.2022!