Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Palvelemme paikallisesti – samalla tukenasi ovat organisaatiomme kaikki lähes 350 osaajaa ympäri Suomen.

Missiomme on tuottaa asiakkaillemme iloa ja menestystä tietotekniikasta!


Etsimme IT-asiantuntijaa Palvelupisteellemme Turkuun tekemään laadukasta Tier 1 -tason etätukipalvelua. Olet asiakkaamme ensimmäinen kontakti tuki- ja palvelupyyntöä tehdessä ja edustat työssäsi Tietokeskusta.


Mihin osaamistasi tarvitaan?

Otat vastaan ja teet asiakkaamme antamien tietojen perusteella tilannearvion saapuvista tuki- ja palvelupyynnöistä. Toteutat kaikki sellaiset palvelupyynnöt, jotka on mahdollista toteuttaa määräajassa ja dokumentoit ne täsmällisesti annettujen ohjeiden mukaisesti. Erityisasiantuntijoille siirtyvät työpyynnöt dokumentoit mahdollisimman tarkasti, ennen kuin siirrät ne eteenpäin.

Lähes kaikki Palvelupisteessä käsiteltävät tuki- ja palvelupyynnöt tulevat tiedoksi puhelimitse, joten puhelintyö on tehtävässä keskeisessä roolissa.

Tämä tehtävä vaatii läsnäoloasi Tietokeskuksen Turun toimistolla, joskin satunnaiset etätyöt onnistuvat esimiehen kanssa erikseen sovitusti.


Menestyt tehtävässä jos sinulla on

 • IT-alan koulutus tai työkokemusta
 • Osaamista Microsoft Active Directory  ja M365
 • Hyvät asiakaspalvelutaidot
 • Valmiudet puhelimitse tehtävään asiakaspalveluun
 • Toimeen tarttuva työtapa
 • Valmiudet nopean tilannearvion suorittamiseen ja ratkaisujen tekemiseen
 • Hyvät vuorovaikutustaidot, joita voit käyttää myös talon sisäisissä yhteistyöverkostoissa
 • Paineensietokykyä määrällisten, ajallisten ja laadullisten odotusten suhteen
 • Suomen kielen kirjallisen ja suullisen osaamisen lisäksi myös englannin kielen osaamista
  Please note that spoken and written Finnish language skills are essential work requirements.


Mitä tarjoamme sinulle?

Monen erityisasiantuntijamme Tietokeskus-ura on alkanut Palvelupisteeltä! Tässä tehtävässä näet, miten Tietokeskus toimii, saat työkokemusta ja pääset kehittämään osaamistasi. Perehdytämme sinut tehtävääsi emmekä oleta, että osaat kaiken heti alussa.

Palvelupisteen tiimissämme on hyvä työilmapiiri, teemme töitä yhdessä rennolla ja hyvällä fiiliksellä. Pääset helposti mukaan mukavaan porukkaan. Esihenkilöllämme on valmentava johtamistyyli, hän on läsnä tiimimme arjessa ja tukee sinua tarvittaessa.

Tietokeskus panostaa hyvinvointiisi – tarjoamme sinulle laajat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedut.

Arvojemme mukaisesti teemme työtä yhdessä, rohkeasti ja ennen kaikkea hyvällä fiiliksellä – esihenkilötyömme ja päivittäisjohtamisemme ovat saaneetkin henkilöstöltämme erittäin hyvät arviot. Meillä on rento työympäristö, jossa töitä tehdään hyvällä meiningillä ja jossa kaverit auttavat toisiaan.

Olemme kotimainen yritys, jossa päätöksenteko tapahtuu matalalla hierarkialla – meillä tarjotaan työntekijöille joustavuutta ja luottamusta eli sinulla on paljon vaikutusvaltaa omien työpäiviesi suunnittelussa.

Tietokeskus panostaa osaamiseesi – olemmehan asiakkaamme osaavin kaveri kaupungissa! Meillä voi olla varma, että kollegasi ovat asiantuntevia ja palvelumme on huippulaatua. Meiltä löytyvät jatkuvasti kehittyvät teknologiat, sertifioidut asiantuntijat ja virtaustehokas palveluntuotanto.

Toimintakulttuurimme on asiakaslähtöinen – ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja siksi kykenemme aina tarjoamaan tuottavampia ja tehokkaampia ratkaisuja. Tarjoamme omaleimaisuutta ja uusia, rohkeitakin ratkaisuja sekä kehitymme jatkuvasti ja vastaamme ketterästi markkinan muutoksiin.


Haluatko tietää lisää tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Palvelupisteemme esihenkilöltä Anna Praudalta, numero 040 086 0225.


Onko tämä sinun paikkasi?

Lähetä hakemuksesi kirjautumalla hakijaksi rekrytointijärjestelmämme kautta. Aloitamme ensimmäiset haastattelut jo hakuajalla. Toivomme että kuulemme sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.6.2022.