Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Palvelemme paikallisesti – samalla tukenasi ovat organisaatiomme kaikki lähes 350 osaajaa ympäri Suomen.

Missiomme on tuottaa asiakkaillemme iloa ja menestystä tietotekniikasta!


Kivaan jengiin kaivataan tekijää!

Mihin osaamistasi tarvitaan?

Käyttäjätukemme asiantuntijana tarjoat IT tuki- ja asiantuntijapalveluita asiakkaillemme etänä tai asiakkaidemme tiloissa Uudellamaalla.

Asiakkaillesi sinä olet se tuttu ja osaava henkilö, jonka apua arvostetaan ja joka otetaan hyvin vastaan.

Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti käsittelemällä ja ratkaisemalla asiakkaidemme perustason työpyyntöjä yksin tai yhteistyössä asiakkaan tai kolmannen osapuolen organisaation kanssa. Työpyynnöt ovat pääsääntöisesti loppukäyttäjien tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin liittyviä tehtäviä.

Kirjaat kaikki tehdyt työt sovittujen toimintatapojen mukaisesti ja tuotat havaitsemistasi asioista tietoa myös myynnillemme. Dokumentoit tarvittaessa asiakasympäristöjä ja ylläpidät jo olemassa olevaa dokumentaatiota.

Kotitoimipisteesi on Tietokeskuksen Helsingin toimipisteessä Konalassa. Työskentelemme hybridimallilla, joten voit valita minkä verran työskentelet etänä. Kerran viikossa kuitenkin kokoonnumme koko tiimi yhdessä konttorille.


Menestyt tehtävässä jos sinulla on

  • IT alan peruskoulutus
  • Perustason IT laitteiden ja ohjelmistojen tuntemusta
  • Hyvät asiakaspalvelutaidot ja asiakaspalveluasennetta
  • Hyvät ongelmanratkaisukyvyt
  • Hyvät organisointi- ja paineensietokyvyt
  • Täsmällisyyttä
  • Oma-aloitteisuutta
  • Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
  • B -ajokortti ja mahdollisesti auto käytössäsi


Mitä tarjoamme sinulle?

Tiimin jäsenten kommentteja heidän tavastaan tehdä töitä:

” Meidän tiimi on joustava, osaava, auttava, rento ja meillä on hyvä ilmapiiri” ”Tullaan hyvin toimeen”
”Tapa työskennellä on aika yhtenäinen ja kaikki jakaa apuaan ja tietoaan eri asioista jos sellaista kaivataan”
”Kaikki uudet otetaan hyvin vastaan eikä ketään jätetä yksin painimaan ongelmien kanssa” ”Yhteistyö eri tiimien välillä on aika mutkatonta”
”Pystyy hankkimaan sertifikaatteja, jos on kiinnostusta” ”On myös mahdollisuuksia edetä talon sisällä”
”Toimistolla on hyvät työpisteet, joissa itse tykkään tehdä töitä” ”Meillä on joustavat mahdollisuudet tehdä etätöitä”
”Tietokeskuksella on mielestäni kohtuullisen matala hierarkia ja asiat lähtee aika nopeasti etenemään”
”Ei ole hankalaa jopa ystävystyä tiimiläisten kanssa ja mm. tapailla vapaa-aikana ja keksiä tekemistä työajan ulkopuolella”

Tässä tehtävässä pääset halutessasi, esihenkilösi valmentavalla tuella, kehittämään omaa osaamistasi ja ehkä halutessasi myös etenemään urallasi. Sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin projekteihin ja kouluttautua.

Arvojemme mukaisesti teemme työtä yhdessä, rohkeasti ja ennen kaikkea hyvällä fiiliksellä – esihenkilömme tekevät työtään valmentavalla otteella ja päivittäisjohtamisemme on saanutkin henkilöstöltämme erittäin hyvät arviot. Meillä on rento työympäristö, jossa töitä tehdään hyvällä meiningillä ja jossa kaverit auttavat toisiaan.

Tietokeskus panostaa hyvinvointiisi – tarjoamme sinulle erittäin laajat työterveyspalvelut sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut.

Olemme kotimainen yritys, jossa päätöksenteko tapahtuu matalalla hierarkialla – meillä tarjotaan työntekijöille joustavuutta ja luottamusta eli sinulla on paljon vaikutusvaltaa omien työpäiviesi suunnittelussa.

Tietokeskus panostaa osaamiseesi – olemmehan asiakkaamme osaavin kaveri! Meillä voi olla varma, että kollegasi ovat asiantuntevia ja palvelumme on huippulaatua. Meiltä löytyvät jatkuvasti kehittyvät teknologiat, sertifioidut asiantuntijat ja virtaustehokas palveluntuotanto.

Toimintakulttuurimme on asiakaslähtöinen – ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja siksi kykenemme aina tarjoamaan tuottavampia ja tehokkaampia ratkaisuja. Tarjoamme omaleimaisuutta ja uusia, rohkeitakin ratkaisuja sekä kehitymme jatkuvasti ja vastaamme ketterästi markkinan muutoksiin.


Haluatko tietää lisää tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Tuotantoesimies Jani Karellilta, puhelin +358 50 436 4667 tai jani.karell@tietokeskus.fi.

Onko tämä sinun paikkasi?

Jätäthän LinkedIn -profiilisi/CV:si rekrytointijärjestelmäämme. Toivomme että kuulemme sinusta mahdollisimman pian (aloitamme haastattelut jo hakuaikana), kuitenkin viimeistään 15.9.2022.