Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Palvelemme paikallisesti – samalla tukenasi ovat organisaatiomme kaikki lähes 350 osaajaa ympäri Suomen. 

Missiomme on tuottaa asiakkaillemme iloa ja menestystä tietotekniikasta!


Tule mukaan osaavaan ja mukavaan tiimiimme, jossa pääset päivittäin haastamaan itseäsi IT-asiantuntijana ja kehittymään!

Etsimme IT-asiantuntijaa työskentelemään lähituen tehtäviin asiakkaallemme Espooseen.


Mihin osaamistasi tarvitaan?

Tässä tehtävässä työskentelet lähituen tehtävissä toimistoympäristössä Espoossa ja huolehdit loppukäyttäjien tukipalveluista, suoritat laiteasennuksia sekä ratkot erilaisia tietoteknisiä ongelmia. Varmistat hyvän asiakaskokemuksen toimimalla asiantuntevasti, iloisesti ja hyvällä palveluasenteella.

Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja, erinomaista ongelmanratkaisukykyä, paineensietokykyä, omatoimisuutta, sekä aiempaa kokemusta lähituen tehtävistä.


Menestyt tehtävässä jos sinulla on

  • Vähintään pari vuotta kokemusta IT-lähituen tehtävistä
  • Kokemusta ohjelmien ja Windows-käyttöjärjestelmien asennustehtävistä sekä erilaisten ongelmien ratkaisemisesta
  • Tietoverkkojen perusteiden hallintaa (kytkimet ja langaton verkko)
  • Microsoft Active Directory ja M365 osaamista
  • Hyvät asiakaspalvelutaidot suomeksi ja englanniksi
  • Ajokortti ja auto käytössäsi

Soveltuva peruskoulutus IT-alalta on ehdottomasti eduksi, mutta sitäkin enemmän arvostamme aiempaa työkokemusta, valmiutta omaksua nopeasti eri järjestelmiä ja innostunutta asennetta.


Mitä tarjoamme sinulle?

Tulevan tiimisi mielestä tehtävässä parasta työssämme ovat työtehtävien vaihtelevuus ja monipuolisuus. He arvostavat työkavereita, joiden kanssa työskentely on mukavaa ja joilta löytyy kylmähermoisuutta ongelmatilanteiden itsenäiseen selvittämiseen sekä niistä viestimiseen.

Tietokeskus panostaa hyvinvointiisi – tarjoamme sinulle erittäin laajat työterveyspalvelut sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut.

Arvojemme mukaisesti teemme työtä yhdessä, rohkeasti ja ennen kaikkea hyvällä fiiliksellä – esihenkilötyömme ja päivittäisjohtamisemme ovat saaneetkin henkilöstöltämme erittäin hyvät arviot. Meillä on rento työympäristö, jossa töitä tehdään hyvällä meiningillä ja jossa kaverit auttavat toisiaan.

Olemme kotimainen yritys, jossa päätöksenteko tapahtuu matalalla hierarkialla – meillä tarjotaan työntekijöille joustavuutta ja luottamusta eli sinulla on paljon vaikutusvaltaa omien työpäiviesi suunnittelussa.

Tietokeskus panostaa osaamiseesi – olemmehan asiakkaamme osaavin kaveri kaupungissa! Meillä voi olla varma, että kollegasi ovat asiantuntevia ja palvelumme on huippulaatua. Meiltä löytyvät jatkuvasti kehittyvät teknologiat, sertifioidut asiantuntijat ja virtaustehokas palveluntuotanto.

Toimintakulttuurimme on asiakaslähtöinen – ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja siksi kykenemme aina tarjoamaan tuottavampia ja tehokkaampia ratkaisuja. Tarjoamme omaleimaisuutta ja uusia, rohkeitakin ratkaisuja sekä kehitymme jatkuvasti ja vastaamme ketterästi markkinan muutoksiin.


Haluatko tietää lisää tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esihenkilö Juuso Kuittinen juuso.kuittinen@tietokeskus.fi tai numerosta 050 307 1512. 


Onko tämä sinun paikkasi?

Lähetä hakemuksesi kirjautumalla hakijaksi rekrytointijärjestelmämme kautta, liittäen mukaan CV. Toivomme että kuulemme sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.9.2022!

Tule mukaan osaavaan ja mukavaan tiimiimme, jossa pääset päivittäin haastamaan itseäsi IT-asiantuntijana!