Tietokeskus on suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen maanlaajuisesti. Asiakkaitamme ovat suomessa toimivat yritykset ja julkishallinnon organisaatiot. Missiomme on tuottaa asiakkaillemme iloa ja menestystä tietotekniikasta lähes 350 asiantuntijamme voimin!

 

IT-asiantuntija, Käyttäjäpalvelut

Tietokeskuksen Käyttäjäpalveluissa olet osa sekä lähituen että etätuen palveluita ja tämä tehtävä tarjoaakin mielenkiintoisen ja vaihtelevan yhdistelmän käytön tuen tehtäviä. Päivittäiseen työhösi kuuluu erilaisia työasemiin, verkkoihin, matkapuhelimiin ja käyttäjätukeen liittyviä asennus- ja tukitehtäviä. Lisäksi kirjaat, priorisoit ja ratkot tiimin vastuulla olevia palvelupyyntöjä, viestit asiakkaalle työn edistymisestä, ylläpidät ja hallinnoit käyttöoikeuksia sekä asiakkaan työvälineitä sekä niiden laiterekisteriä.

Tässä roolissa sinulla on yksi priorisoitu asiakkuus, joten toimit pääosan työajastasi  tämän asiakkaan tarpeisiin erikoistuneessa tiimissä ja saat vastuuta asiakkaan luotettuna IT-asiantuntijana. Työ tehdään pääosin asiakkaan tehdasympäristössä Raumalla.

Osan työajastasi toimit osana Tietokeskuksen alueellista Käyttäjäpalvelut-tiimiä, joka vastaa oman alueensa asiakkaiden lähi- ja etätukipalveluista. Alueellinen tiimisi voi olla asuinpaikkasi mukaisesti esimerkiksi Varsinais-Suomi tai Pori. Näissä tehtävissä pääset ratkomaan sekä yritysasiakkaiden ympäristöissä ilmeneviä ongelmia että loppukäyttäjien kohtaamia kysymyksiä. Lupaamme, että tässä tehtävässä pääset kehittymään erityisesti Microsoft-tuotteiden moniosaajaksi!

Tehtävässä vaaditaan erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyvää ongelmanratkaisukykyä, paineensietokykyä, omatoimisuutta, sekä kokemusta lähituen tai IT-asiantuntijan tehtävistä, sillä pääasiassa toimit asiakkaan tiloissa ilman lähiohjausta. Yksin ei tietenkään tarvitse selvitä – kattava perehdytys, oma tiimisi, sekä avulias esihenkilösi tukevat sinua työssäsi. Innostunut asenne ja nopea omaksumiskyky auttavat pitkälle.

Odotamme sinulta monipuolista IT-laitteiden ja ohjelmistojen tuntemusta sekä vähintään Windows -palvelimien ja työasemaympäristöjen perusteita. Soveltuva koulutus on ehdottomasti eduksi, mutta sitäkin enemmän arvostamme aiempaa työkokemusta sekä valmiutta omaksua nopeasti eri järjestelmiä. Osaamisesi karttuu kokemuksen myötä varmasti, mutta kyky ja halu omatoimiseen ongelmanratkaisuun on välttämätön – myös sinulle täysin uusien järjestelmien osalta.

 

Odotamme sinulta:

 • Vähintään 3 vuoden työkokemusta IT-alalta
 • Monipuolista IT-laitteiden ja ohjelmistojen tuntemusta
 • Perustason osaamista erityisesti Windows-palvelimista ja -työasemaympäristöistä
 • Konesali- ja verkkoratkaisujen perustuntemusta (esim. kytkimet ja langaton verkko)
 • Erinomaisia valmiuksia itsenäiseen ongelmanratkaisuun
 • Hyvää organisointi- ja paineensietokykyä
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja hyviä vuorovaikutustaitoja englanniksi
 • Ajokorttia

 

Eduksi ovat myös:

 • IT-alan peruskoulutus (esim. tietotekniikan insinööri, IT-tradenomi)
 • Työkokemus tehdasympäristön IT-tuesta
 • Voimassa oleva työturvallisuuskortti

 

Tietokeskus työnantajana:

 • Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja olemme asiakkaamme osaavin kaveri kaupungissa!
 • Kollegasi ovat asiantuntevia ja palvelumme huippulaatua – Meiltä löytyvät jatkuvasti kehittyvät teknologiat, sertifioidut asiantuntijat ja virtaustehokas palveluntuotanto
 • Toimintakulttuurimme on asiakaslähtöinen – Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja siksi kykenemme aina tarjoamaan tuottavampia ja tehokkaampia ratkaisuja
 • Panostamme hyvinvointiisi – Tarjoamme laajat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedut
 • Olemme kotimainen yritys, jossa päätöksenteko tapahtuu matalalla hierarkialla ja jonka verot maksetaan Suomeen

 

Tämä tehtävä täytetään heti oikean henkilön löytyessä!
Lisätietoja tehtävästä antaa Juuso Kuittinen: juuso.kuittinen@tietokeskus.fi, p. 0503071512. Juuso on parhaiten tavoitettavissa tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 15-16.