Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Missiomme on tuottaa asiakkaillemme iloa ja menestystä tietotekniikasta!

 

Etsimme osaavaan joukkoomme eCommerce Specialistia

 

Tietokeskuksen verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman ICT-laitteita ja oheistarvikkeita yritysasiakkaille ja julkishallinnon toimijoille. Verkkokauppa on merkittävässä osassa panostaessamme jatkuvasti kasvavaan laitekauppaamme. Tietokeskuksen eCommerce Specialistina huolehdit verkkokauppamme käytettävyydestä ja sisällöstä, joten työlläsi on vaikutusta asiakasorganisaatioidemme tuhansien työntekijöiden arkeen. Verkkokauppamme valikoimasta löytyy yli 100 000 työkäyttöön tarkoitettua IT-laitetta, ja olemme virallinen jälleenmyyjä mm. HP:lle, Lenovolle, Dellille, Fujitsulle ja Applelle.

eCommerce Specialistin tehtävässä huolehdit verkkokaupan sisällöllisestä ylläpidosta ja tuotehallinnasta, määrittelet hintoja, avustat sisäisiä sidosryhmiämme ja kirjoitat sujuvasti tekstisisältöä kampanjointiin ja tuotekuvauksiin. Toimit myös suoraan asiakasrajapinnassa: palvelet ja opastat asiakkaita omalla tuoteosaamisellasi ja asiantuntemuksellasi, sekä osallistut asiakaskohtaisten verkkokauppojen räätälöintiin ja käyttöönottoihin. Roolissasi vastaat siitä, että verkkokaupan valikoima palvelee asiakkaidemme tarpeita ja tukee samalla Tietokeskuksen liiketoiminnallisia tavoitteita. Toivomme löytävämme joukkoomme näppärän ja ICT-laitteista kiinnostuneen henkilön, jolla on opintojen tai työn kautta hankittu ymmärrys verkkokauppaliiketoiminnasta ja sen operatiivisista prosesseista, jolta löytyy kykyä organisointiin ja priorisointiin – ja jonka kanssa on kiva toimia!

 

Tehtävän vastuualueet:

 • Valikoimanhallinta ja tuotetietojen ylläpito
 • Hintatietojen määrittely ja ylläpito
 • Asiakaskohtaiset käyttöönotot ja räätälöinnit
 • Yhteistyö erilaisten sidosryhmien kanssa

 

Tehtävässä tarpeellisia taitoja ja valmiuksia:

 • Tekninen tuoteosaaminen tuote- ja tuoteryhmätasolla: Tunnet ICT-laitteiden tekniset ominaisuudet ja ymmärrät niiden erilaisia käyttötarpeita ja käyttöympäristöjä
 • Ymmärrys verkkokauppaliiketoiminnasta
 • Ymmärrys tilaus-toimitusprosessista
 • Valmiuksia organisoida, priorisoida ja toimia hektisessä työssä ratkaisulähtöisesti
 • Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on tehtävässä välttämätön

 

Tietokeskus työpaikkana tarkoittaa:

 • Asiakaslähtöistä toimintakulttuuria – ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja vastaamme ketterästi markkinan muutoksiin
 • Laadukkaita tuotteita ja palveluita – tarjoamme kehittyvät teknologiat, sertifioidut asiantuntijat ja edustamme useita laitevalmistajia niiden korkeimmilla kumppanuustasoilla
 • Asiantuntevia kollegoita ja oman osaamisesi jatkuvaa kehittymistä
 • Ensiluokkaista esimiestyötä, matalaa hierarkiaa ja aidosti mukavia tiimikavereita
 • Panostusta hyvinvointiisi – tarjoamme laajat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedun
 • Käytäntömme ovat joustavia, joten esimerkiksi etä- tai konttorityöt onnistuvat luonnollisesti aina tilanteen ja fiiliksesi mukaan

 

Tuleva tiimisi työskentelee Oulusta käsin ja virallinen työpaikkasi sijaitsee jollakin Tietokeskuksen paikkakunnista (Oulu, Tampere, Helsinki, Turku, Pori tai Salo). Työskentely onnistuu toivoessasi myös lähes täysin etänä.

Haku tehtävään päättyy viimeistään 31.10. Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Verkkokauppa-tiimin esihenkilö Lari Temmes, p. 04577502070, lari.temmes@tietokeskus.fi.

Lari on parhaiten tavoitettavissa maanantaina 18.10. klo 12-13, perjantaina 22.10. klo 9-10, maanantaina 25.10. klo 9-10 tai perjantaina 29.10. klo 14.30-15.30.