Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Palvelemme paikallisesti – samalla tukenasi ovat organisaatiomme kaikki lähes 350 osaajaa ympäri Suomen.

Missiomme on tuottaa asiakkaillemme iloa ja menestystä tietotekniikasta!

Haemme Pilvihallintapalvelujen asiantuntijaa, joka toimii tiimissä vanhempana asiantuntijana vastaten tiettyjen asiakkaidemme päätelaitehallinnasta.

Kotitoimipisteesi voi olla mikä vain Tietokeskuksen toimipisteistä Turussa, Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Salossa, Porissa, Raumalla tai Seinäjoella. Työskentelemme hybridimallilla, joten voit tehdä töitä toimistolla tai etänä, välillä tapaamme kuitenkin myös kasvokkain toimistolla.


Mihin osaamistasi tarvitaan?

Asiantuntijapalvelumme on yli 60 henkilön yksikkö, joka muodostuu erilaisista asiantuntijatiimeistä. Tässä tehtävässä toimit osana Pilvihallintapalvelujen tiimiä, joka vastaa syvällistä osaamista vaativista työasema- ja mobiililaitteiden palvelutehtävistä sekä hallinnan kehittämisestä eri asiakasympäristöissä. Tiimi pohtii ja ratkaisee ongelmia mielellään yhdessä.

Tehtävässäsi hoidat asiakastiimin haastavampia työtehtäviä, työskennellen palvelupyyntöjen ja asiakasprojektien parissa. Vastaat järjestelmäkokonaisuudesta, tunnistat asiakkaan mahdolliset kehityspolut, suunnittelet, toteutat ja luot uusia toimintamalleja. Toimit myös konsultin roolissa asiakkaalle. Vanhempana asiantuntijana myös mentoroit tiimin jäseniä ja sitä kautta lisäät tiimin osaamista.


Menestyt tehtävässä jos sinulla on

 • Ymmärrystä pilven tuomista mahdollisuuksista työasemahallinnassa
 • Syvällistä tuntemusta erilaisista asiakasympäristöistä
 • Microsoftin työasemanhallintatuotteiden Configuration Manager ja Microsoft Endpoint Manager vankka käytännön osaaminen
 • Syvällinen Windows 10/11 -tuntemus
 • Perustason osaamista Windows Server- ja Active Directory -palveluista, perustason ymmärrys verkkoratkaisuista Windows-ympäristöissä ja Powershell- ja Batch -skriptaustaitoa
 • Kyky ymmärtää kokonaisuuksia ja luoda uusia toimintamalleja
 • Hyvä ongelmanratkaisukyky ja paineensietokyky
 • Valmiudet ja halukkuus toimia mentorina
 • Hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot
 • Hyvä suomen ja englannin kielen taito


Mitä tarjoamme sinulle?

Tiimimme muodostuu osaavista asiantuntijoista ja saavutamme tavoitteemme yhdessä. Jos meiltä lähtee, tulee kyllä kollegoja ikävä! Meillä on rento työympäristö, jossa töitä tehdään hyvällä meiningillä.

Meillä saat tehdä vaativia ja mielekkäitä työtehtäviä. Osaamisesi kehittyy jatkuvasti päivittäisessä työssäsi, halutessasi voit kehittää osaamistasi valitsemillasi osaamispoluilla myös opiskelemalla ja sertifioitumalla.

Meillä tarjotaan työntekijöille joustavuutta ja luottamusta – sinulla on paljon vaikutusvaltaa omien työpäiviesi suunnittelussa. 

  Arvojemme mukaisesti teemme työtä yhdessä, rohkeasti ja ennen kaikkea hyvällä fiiliksellä – esihenkilömme tekevät työtään valmentavalla otteella ja päivittäisjohtamisemme on saanutkin henkilöstöltämme erittäin hyvät arviot. 

  Tietokeskus panostaa hyvinvointiisi – tarjoamme sinulle erittäin laajat työterveyspalvelut sekä pyörä-, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut.

  Haluatko kuulla lisää?

  Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Asiantuntijapalvelujemme johtajalta Viktor Viitalalta, puhelin 050 467 5314.

  Onko tämä sinun paikkasi?

  Hae tehtävää viimeistään 23.10.2022 kirjautumalla hakijaksi rekrytointijärjestelmäämme tai ottamalla yhteyttä Viktor Viitalaan.