Tietokeskus on kokoaan suurempi suomalainen ICT-alan yritys, joka tarjoaa kattavat perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja IT-laitteet asiakkailleen valtakunnallisesti. Asiakkaitamme ovat sekä Suomessa toimivat yritykset että suuret julkishallinnon organisaatiot. Palvelemme paikallisesti – samalla tukenasi ovat organisaatiomme kaikki lähes 350 osaajaa ympäri Suomen.

Missiomme on tuottaa asiakkaillemme iloa ja menestystä tietotekniikasta!

 

Tietokeskus on yksi Suomen suurimmista julkishallinnon IT-laitetoimittajista. Asiakkaistamme löytyykin esimerkiksi kuntia, kaupunkeja, sairaanhoitopiirejä sekä valtionhallinnon toimijoita. Olemme Hansel -puitesopimustoimittaja useissa eri kategorioissa, ja tarjoamme asiakkaillemme päätelaitteiden ja tulostusratkaisujen elinkaaripalvelut sekä konesali- ja verkkoratkaisujen konsultointi- ja käyttöönottopalvelut.

Etsimme Account Manageria johtamaan nimettyjä julkishallinnon asiakkuuksia jatkuvan parantamisen otteella.

 

Mihin osaamistasi tarvitaan?

Tehtävässä vastaat sinulle nimettyjen asiakkuuksien kannattavuudesta ja lisämyynnistä kaikkien tuote- ja palvelualueidemme osalta. Tehtävään sisältyy myös uusasiakashankintaa.

Viestit ja raportoit aktiivisesti ja oma-aloitteisesti sekä asiakkaille että Tietokeskuksen johdolle. Varmistat siis omalta osaltasi, että suuntamme on oikea ja tilannekuvamme tarkka!

Työskentelemme paljon myös etänä ja kotitoimistosi voi olla Tietokeskuksen toimipisteessä Turussa, Helsingissä, tai Tampereella.

 

Menestyt tehtävässä jos

  • sinulla on muutaman vuoden kokemus IT-alalta
  • sinulla on näyttöjä myyntitavoitteiden saavuttamisesta, asiakassuhteiden hoitamisesta sekä asiakaspoolin kasvattamisesta
  • kykenet ymmärtämään sekä Tietokeskuksen että asiakkaan liiketoimintaa ja viet osaamisesi sujuvasti käytäntöön
  • ymmärrät myynnin osana asiakaspalvelua ja olet aidosti kiinnostunut asiakkaittesi toimialasta ja sen kehittämisestä
  • kykenet kuljettamaan myyntiprosessin itsenäisesti alusta loppuun
  • olet hyvä viestijä, jonka kanssa on mukava toimia – mutta uskallat tuoda esiin myös omat näkemyksesi
  • otat myös itse innokkaasti käyttöösi uusimmat pilvityökalut ja teknologiat

Ymmärrys julkishallinnon kilpailutusprosesseista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tämä on tehtävä, jossa perehdytyksen jälkeen voit tehdä hyvinkin itsenäistä työtä. Tulet tiimiin, jossa on paljon osaamista sekä ennenkaikkea hyvä fiilis, teemme hyvää yhteistyötä ja olemme joustavia.

Tässä tehtävässä olet asiakkaitesi luotettu kumppani, osallistut mm. asiakkaiden kanssa erilaisiin vapaamuotoisiin tapahtumiin. Asiakastyytyväisyytemme on huipputasolla, joten Tietokeskuksen palveluita on kiva myydä!

Teemme töitä hybridimallissa, mikä antaa joustavuutta siihen, miten ja missä teet työtäsi – et kuitenkaan jää yksin, sillä työyhteisösi ja esihenkilösi tukevat sinua työssäsi.

Tietokeskus panostaa hyvinvointiisi – tarjoamme sinulle laajat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedut. Tarjoamme sinulle myös reilun palkan.

Arvojemme mukaisesti teemme työtä yhdessä, rohkeasti ja ennen kaikkea hyvällä fiiliksellä – esihenkilötyömme ja päivittäisjohtamisemme ovat saaneetkin henkilöstöltämme erittäin hyvät arviot. Meillä on rento työympäristö, jossa töitä tehdään hyvällä meiningillä ja jossa kaverit auttavat toisiaan.

Olemme kotimainen yritys, jossa päätöksenteko tapahtuu matalalla hierarkialla – meillä tarjotaan työntekijöille joustavuutta ja luottamusta eli sinulla on paljon vaikutusvaltaa omien työpäiviesi suunnittelussa.

Tietokeskus panostaa osaamiseesi – olemmehan asiakkaamme osaavin kaveri kaupungissa! Meillä voi olla varma, että kollegasi ovat asiantuntevia ja palvelumme on huippulaatua. Meiltä löytyvät jatkuvasti kehittyvät teknologiat, sertifioidut asiantuntijat ja virtaustehokas palveluntuotanto.

Toimintakulttuurimme on asiakaslähtöinen – ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja siksi kykenemme aina tarjoamaan tuottavampia ja tehokkaampia ratkaisuja. Tarjoamme omaleimaisuutta ja uusia, rohkeitakin ratkaisuja sekä kehitymme jatkuvasti ja vastaamme ketterästi markkinan muutoksiin.

 

Haluatko tietää tehtävästä enemmän?

Lisätietoja voit kysyä liiketoimintajohtajaltamme Markko Wianderilta, puhelin +358 44 790 5108 tai Liiketoimintajohtaja Juha Vesalalta, puhelin +358 40 095 6030.

 

Onko tämä sinun paikkasi?

Lähetä hakemuksesi kirjautumalla hakijaksi rekrytointijärjestelmämme kautta, liittäen mukaan CV:n. Toivomme että kuulemme sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.6.2022.