Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on valinnut julkisen hankinnan kilpailutuksessa Tietokeskuksen työasemanäyttöjen toimittajaksi.

Sopimus on kaksivuotinen ja hankintayksiköllä on oikeus jatkaa sitä kahdella yhden vuoden mittaisella optiojaksolla. Hankinnan arvonlisäveroton kokonaisarvo sopimuskaudelle laskettuna on noin 4 miljoonaa euroa. 

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on valtiovarainministeriön hallinnonalalla toimiva palvelukeskus, joka tuottaa valtionhallinnon toimialariippumattomia ict-palveluja. Valtori työllistää noin 1400 henkilöä 30 paikkakunnalla eri puolella Suomea. 

 

Lisätietoja: 

Janne Lipiäinen
toimitusjohtaja
Tietokeskus Finland Oy
janne.lipiainen@tietokeskus.fi  
040 510 9117

 

Tietokeskus on suomalainen vuonna 1989 perustettu asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kehittyvät ja tietoturvalliset IT-tuki, konesali- ja pilvipalvelut, sekä laitteet ja lisenssit kiinteään kuukausihintaan joustavasti, ilman määräaikaisia sopimuksia. 300 iloista osaajaamme ovat yritys- ja julkishallinnon asiakkaidemme käytettävissä 7 kaupungissa. Tietokeskuksen liikevaihto vuonna 2021 oli  82 miljoonaa euroa.