Tietokeskus Finland Oy:n yritysjärjestelyjohtaja ja johtoryhmän jäsen Tuomas Kaukinen jättää tehtävänsä 30.9.2019. Päätös on syntynyt Kaukisen omasta aloitteesta ja hyvässä yhteisymmärryksessä yrityksen muun johdon ja hallituksen kanssa.

Tietokeskuksen toimitusjohtajana vuosina 2004-2017 toiminut Kaukinen on ollut merkittävä vaikuttaja erityisesti yrityksen viime vuosina saavuttaman kasvun ja laajentumisen taustalla.

”Tietokeskus on ollut iso ja hieno osa elämääni. Kuluneiden vuosien aikana kasvoimme kymmenestä hengestä yli 300 hengen asiantuntijayritykseksi. Voisi helposti ajatella olon olevan haikea, mutta harvoin on yhtä hyvä aika jättää taakseen oma firma. Tietokeskus on siirtynyt uuteen vaiheeseen. Nyt tuhansia kokemuksia rikkaampana jatkan Tietokeskuksen seuraamista omistajana”, Tuomas Kaukinen summaa.

”Tuomaksen kanssa on ollut nautinto työskennellä. Hän on auttanut valtavasti minua sekä Tietokeskusta monessa muutoksessa, joita olemme viimeisten vuosien aikana yrityksessä tehneet. Hän on myös säännöllisesti ja ilon kautta muistuttanut siitä, miten asioita on kultaisina vuosina Tietokeskuksessa tehty. Yhteistyömme ei ole ollut ainoastaan tuottavaa, mutta uskomattoman hauskaa.

Tulemme hyödyntämään Tuomaksen osaamista konsultoivassa roolissa jatkossakin mm. yritysjärjestelyasioissa, joten kokonaan hän ei Tietokeskuksesta tule pääsemään eroon. Tuomas voi lähteä Tietokeskuksesta, mutta Tietokeskus ei Tuomaksesta”, Tietokeskuksen toimitusjohtaja Janne Lipiäinen kuvailee.

Tietokeskus Finland Oy jatkaa strategian mukaista matkaansa nykyisen johtoryhmän kanssa kohti iloa ja menestystä tietotekniikasta.

Lisätiedot:
Janne Lipiäinen, toimitusjohtaja
040 510 9117
janne.lipiainen@tietokeskus.fi

 

 

Tietokeskus lyhyesti

Tietokeskus on suomalainen vuonna 1989 perustettu asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kehittyvät ja tietoturvalliset IT-tuki, konesali- ja pilvipalvelut, sekä laitteet ja lisenssit kiinteään kuukausihintaan joustavasti, ilman määräaikaisia sopimuksia. Yli 300 iloista osaajaamme ovat kaikkien asiakkaidemme käytettävissä 10 kaupungissa. Tietokeskuksen liikevaihto oli vuonna 2018 116 miljoonaa euroa.