Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on valinnut julkisen hankinnan kilpailutuksessa Tietokeskuksen Extreme-verkkolaitteiden ja palveluiden toimittajaksi.

Hankintaa koskeva sopimuskausi alkaa sopimuksen allekirjoituksesta ja päättyy tuotteiden osalta 31.1.2025 ja palveluiden osalta 31.1.2027. Hankinnan arvioitu arvonlisäveroton kokonaisarvo sopimuskaudelle laskettuna on 700 000 euroa.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteröinti- ja hyväksyntä- sekä turvallisuusviranomainen. Virasto edistää liikennejärjestelmän toimivuutta ja turvallisuutta sekä vauhdittaa digiyhteiskunnan kehittymistä. Virastossa työskentelee noin 900 henkilöä 15 paikkakunnalla.

 

Lisätietoja: 

Janne Lipiäinen
toimitusjohtaja
Tietokeskus Finland Oy
janne.lipiainen@tietokeskus.fi  
040 510 9117

Tietokeskus on suomalainen vuonna 1989 perustettu asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kehittyvät ja tietoturvalliset IT-tuki, konesali- ja pilvipalvelut, sekä laitteet ja lisenssit kiinteään kuukausihintaan joustavasti, ilman määräaikaisia sopimuksia. 300 iloista osaajaamme ovat yritys- ja julkishallinnon asiakkaidemme käytettävissä 7 kaupungissa. Tietokeskuksen liikevaihto vuonna 2021 oli 82 miljoonaa euroa.