Tarjoamme perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja laitteet yrityksille sekä julkisen sektorin toimijoille Oulun seudulla. Saat meiltä myös maan kovinta kosulttiosaamista Microsoft 365 -ympäristön kehitykseen, ylläpitoon ja tietoturvaratkaisuihin.

Ota yhteyttä

 

Tietokeskuksen tytäryhtiö SystemaStore Oy:stä tulee nimenmuutoksen kautta Oulun Tietokeskus Oy, muutos astuu voimaan 1.6.2018. Samalla SystemaStoren kuluttajaliiketoiminta Oulussa ja Kemissä päättyy. Muutos on osa Tietokeskuksen strategiaa, jossa konserni keskittyy palvelemaan yritysasiakkaita ja julkishallintoa.

Asiakkaana kaikki palvelusi säilyvät ennallaan, vain nimi laskussa muuttuu. Samoin kaikki yhteyshenkilöt ja puhelin- ja palvelunumerot säilyvät muuttumattomina. Mikäli sinulla on tarve lähettää meille perinteistä postia, osoita se ystävällisesti yrityksen uudelle nimelle.

Oulun alue on yksi Tietokeskuksen painopisteistä. Tavoitteenamme on rekrytoida vuoden loppuun mennessä yli 30 ihmistä Ouluun. Käynnistämmekin ensimmäiset 10 rekrytointia heti.

Oulussa ja lähiympäristössä yhdistyy paitsi kiinnostavat kasvumahdollisuudet Tietokeskuksen tyyppiselle perustietotekniikkapalveluita tarjoavalle toimijalle, myös erinomaiset mahdollisuudet rekrytoida hyviä osaajia” kertoo Tietokeskuksen Pohjoisen alueen liiketoimintajohtaja Jyrki Kauvosaari.

 

Tietokeskus – Iloa ja menestystä tietotekniikasta

Tietokeskus on suomalainen vuonna 1989 perustettu asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kehittyvät ja tietoturvalliset ICT-tuki, konesali- ja pilvipalvelut, sekä laitteet  ja lisenssit kiinteään kuukausihintaan joustavasti, ilman määräaikaisia sopimuksia. Yli 200 iloista osaajaamme ovat kaikkien asiakkaidemme käytettävissä 11 kaupungissa. Tietokeskuksen liikevaihto oli vuonna 2017 74milj. euroa ja käyttökateprosentti 10.

 

Yhteydenotot:

Jyrki Kauvosaari – Liiketoimintajohtaja, Pohjoinen
Oulun Tietokeskus Oy
Matkapuhelin: 0400344853
Sähköposti: jyrki.kauvosaari@tietokeskus.fi
https://www.tietokeskus.fi