Mika Enberg on nimitetty Tietokeskuksen hallituksen jäseneksi 5.12.2018 alkaen.
Mika Enberg on tehnyt merkittävän uran kansainvälisissä IT- ja mobiilialan yrityksissä niin Suomessa kuin ulkomailla. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Suomen Dell EMC:n toimitusjohtajana ja useissa eri johtotehtävissä Intel-konsernissa.

Mika Enberg

“Olen erittäin iloinen, että Mika Enberg aloittaa hallituksen jäsenenä. Mikalla on yli 30 vuoden kokemus sekä kotimaisissa että kansainvälisissä IT-alan yrityksissä ja hän tuo vahvaa näkemystä toimialasta Tietokeskuksen strategian toteuttamiseen” sanoo Tietokeskuksen hallituksen puheenjohtaja Timo Hiltunen.

Tietokeskus on kasvanut voimakkaasti viime vuosina sekä orgaanisesti että yritysostoin. Tietokeskus työllistää yli 300 työntekijää yhdessätoista kaupungissa Suomessa. Vuonna 2019 Tietokeskus vahvistaa strategian mukaista kasvuaan kohti yhä monipuolisempaa suomalaisten pk-yritysten IT-palveluiden toimittajaa.

“Liityin osaksi Tietokeskuksen tiimiä sillä uskon, että sen keskittyminen paikallisuuteen, palveluihin ja osaamiseen muodostavat erinomaiset edellytykset kasvaa ja kehittyä strategian mukaisesti. Olen iloinen, että pääsen osaksi suomalaista menestystarinaa ja saan tuoda oman kokemukseni ja asiantuntemukseni yhtiön käyttöön” Mika Enberg sanoo.

Tietokeskuksen hallituksen muut jäsenet ovat Timo Hiltunen (pj), Antti Aho, Reijo Grönholm ja Panu Vuorela.

Lisätietoja
Timo Hiltunen, hallituksen puheenjohtaja
040 056 8996
timo.hiltunen@tietokeskus.fi


Tietokeskus lyhyesti

Tietokeskus on suomalainen vuonna 1989 perustettu asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kehittyvät ja tietoturvalliset IT-tuki, konesali- ja pilvipalvelut, sekä laitteet ja lisenssit kiinteään kuukausihintaan joustavasti, ilman määräaikaisia sopimuksia. 300 iloista osaajaamme ovat kaikkien asiakkaidemme käytettävissä 11 kaupungissa. Tietokeskuksen liikevaihto oli vuonna 2017 74 miljoonaa euroa ja käyttökatemarginaali oli 10%.