Tietokeskus on nimittänyt Janne Martolan konsernin talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 26.11.2018 alkaen. Tehtävässään hän raportoi konsernin toimitusjohtaja Janne Lipiäiselle.

”Janne Martola tuo yritykseemme uudenlaista osaamista, jota tarvitsemme tähän kasvuvaiheeseen ja strategiamme toteuttamiseen. Lisäksi Janne tuo taloon kokemusta taloushallinnon kehittämisestä nopeasti kasvavassa palveluliiketoiminnassa. Jannen pääasiallinen toimipiste on Helsinki, joskin hän varmasti tulee tutuksi myös muilla paikkakunnilla”, toteaa toimitusjohtaja Janne Lipiäinen.

Janne Martola

”Tietokeskus on hyvässä kasvuvauhdissa oleva yritys, jolla on erinomainen strategia ja tahto mullistaa IT-palvelumarkkinaa. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan kehittämään yritystä yhdessä muun johtoryhmän ja Tietokeskuksen henkilöstön kanssa”, kertoo talousjohtaja Janne Martola.

Janne Martolalla on pitkä kokemus nopeasti kasvavista, kansainvälistyvistä yrityksistä niin talousjohtajana kun pääomasijoittajana. Aikaisemmin Martola on työskennellyt mm. Innofactor Oyj:n talousjohtajana, sekä sijoitusjohtajana Capman Oyj:llä.

Konsernin aikaisempi talousjohtaja Mikko Jaskari jättää yhtiön henkilökohtaisista syistä. ”Haluan vilpittömästi kiittää Mikko Jaskaria yhtiön eteen tekemästään tärkeästä työstä. Tänä aikana on toteutettu useita yritysjärjestelyjä ja Tietokeskus on kasvanut merkittävästi. Haluan toivottaa Mikolle kaikkea hyvää ja menestystä jatkoon”, sanoo Janne Lipiäinen.

Lisätietoja:

Janne Lipiäinen, toimitusjohtaja
040 510 9117
janne.lipiainen@tietokeskus.fi

 

Tietokeskus lyhyesti

Tietokeskus on suomalainen vuonna 1989 perustettu asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kehittyvät ja tietoturvalliset IT-tuki, konesali- ja pilvipalvelut, sekä laitteet ja lisenssit kiinteään kuukausihintaan joustavasti, ilman määräaikaisia sopimuksia. Yli 300 iloista osaajaamme ovat kaikkien asiakkaidemme käytettävissä 11 kaupungissa. Tietokeskuksen liikevaihto oli vuonna 2017 74 miljoonaa euroa ja käyttökatemarginaali oli 10%.