Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri on valinnut julkisen hankinnan kilpailutuksessa Tietokeskuksen IT-laitteiden ja tarvikkeiden toimittajaksi. Hankinnan kohteena ovat IT-laitteet kattaen työasemat, näytöt, tulostimet, monitoimilaitteet, tabletit, äly- ja matkapuhelimet sekä tarvikkeet kuten värikasetit ja väriaineet laitteisiin.

Kilpailutuksen perusteella laadittava sopimus on voimassa määräaikaisena kesäkuun 2022 loppuun saakka ja jatkuu sen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana enintään neljän vuoden ajan sopimuksen allekirjoittamisesta.

Hankinnan arvonlisäveroton kokonaisarvo neljän vuoden sopimuskaudelle laskettuna on tarjouspyynnön mukaan 60 000 000 – 92 000 000 €. Sopimuksessa on huomioitu sote- ja maakuntauudistuksen tai muiden mahdollisten uudistusten aiheuttamat muutostarpeet.

Päätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

 

Lisätietoja:

Janne Lipiäinen
toimitusjohtaja
Tietokeskus Finland Oy
janne.lipiainen@tietokeskus.fi
040 510 9117

 

Tietokeskus on suomalainen vuonna 1989 perustettu asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kehittyvät ja tietoturvalliset IT-tuki, konesali- ja pilvipalvelut, sekä laitteet ja lisenssit kiinteään kuukausihintaan joustavasti, ilman määräaikaisia sopimuksia. 300 iloista osaajaamme ovat yritys- ja julkishallinnon asiakkaidemme käytettävissä 7 kaupungissa. Tietokeskuksen liikevaihto vuonna 2020 oli 99,1 miljoonaa euroa.