Tietokeskus Finland Oy:n talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.9.2020 alkaen on nimitetty Hans-Mikael Helenius. Helenius siirtyy tehtävään ALSO Finland Oy:n toimitusjohtajan paikalta.

Tietokeskuksen talousjohtajana toiminut Janne Martola jättää yhtiön omasta aloitteestaan.

”Toivotan Hans-Mikaelin lämpimästi tervetulleeksi Tietokeskukseen. Jatkamme voimakasta kasvuamme pk-yritysten pilvi- ja perustietotekniikkapalveluiden tuottajana ja laiteliiketoiminnan moniosaajana. Hans-Mikaelilla on näkemystä ja vahvaa osaamista erityisesti digitaalisen, integroidun liiketoiminnan kehittämisestä ja kansainvälisestä logistiikasta”, Tietokeskuksen toimitusjohtaja Janne Lipiäinen sanoo.

Hans-Mikael Helenius

Heleniuksella on vahva tausta talous- ja prosessijohtamisesta. Hän siirtyy Tietokeskukseen Suomen suurimman elektroniikka- ja tietotekniikkatukkuri ALSO Finland Oy:n toimitusjohtajan paikalta. Tämän lisäksi Hans-Mikael Helenius on aiemmin työskennellyt kansainvälisissä tehtävissä mm. talousjohtajana Teboil-konsernissa sekä tilintarkastajana KPMG:llä.

”Olen päässyt aitiopaikalta seuraamaan Tietokeskuksen kasvua IT-palvelumarkkinan edelläkävijäksi. Tietokeskus on yhdistänyt pilvi- ja palveluosaamisensa asiakkaidensa hyväksi ja toiminut työn tuottavuuden puolestapuhujana muuttuneessa maailmantilanteessa. Olen innoissani päästessäni työskentelemään alan kovimmista osaajista koostuvan porukan kanssa”, Helenius toteaa.

Lisätietoja:

Janne Lipiäinen, toimitusjohtaja, Tietokeskus Finland Oy
janne.lipiainen@tietokeskus.fi, tai puh. 040 510 9117

Hans-Mikael Helenius, talousjohtaja, Tietokeskus Finland Oy
hans-mikael.helenius@tietokeskus.fi, tai puh. 050 523 7297


Tietokeskus lyhyesti:

Tietokeskus on suomalainen vuonna 1989 perustettu asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kehittyvät ja tietoturvalliset IT-tuki, konesali- ja pilvipalvelut, sekä laitteet ja lisenssit kiinteään kuukausihintaan joustavasti, ilman määräaikaisia sopimuksia. 300 iloista osaajaamme ovat asiakkaidemme käytettävissä 8 kaupungissa. Tietokeskuksen liikevaihto vuonna 2019 oli 109 miljoonaa euroa.