Jyväskylän kaupungin omistama vesi- ja energiapalveluiden tarjoaja Alva-yhtiöt on valinnut Tietokeskuksen IT-palveluiden toimittajaksi.

Hankinnan kohteena on laaja IT-palveluiden kokonaisulkoistus, joka kattaa mm. käyttäjä-, infrastruktuuri- ja tietoturvan hallintaan ja ylläpitoon liittyvät palvelut.

Alva-yhtiöt (ent. Jyväskylän Energia) on Jyväskylän kaupungin omistama vesi- ja energiapalveluiden tarjoaja. Alvan visiona on olla valtakunnallinen kiertotaloutta edistävien vesi- ja energiapalveluiden tulevaisuuden tekijä. Yhtiön tavoitteena on olla hiilineutraali energia- ja vesipalveluiden tarjoaja vuoteen 2030 mennessä.

Päätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

Lisätietoja:

Janne Lipiäinen 
toimitusjohtaja
Tietokeskus Finland Oy
janne.lipiainen@tietokeskus.fi 
040 510 9117

 

 

Tietokeskus on suomalainen vuonna 1989 perustettu asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kehittyvät ja tietoturvalliset IT-tuki, konesali- ja pilvipalvelut, sekä laitteet ja lisenssit kiinteään kuukausihintaan joustavasti, ilman määräaikaisia sopimuksia. 300 iloista osaajaamme ovat yritys- ja julkishallinnon asiakkaidemme käytettävissä 7 kaupungissa. Tietokeskuksen liikevaihto vuonna 2020 oli 99,1 miljoonaa euroa.