KLKH121: Tietoturvaohjelmistot ja -palvelut -puitesopimus päättyy 31.5.2021. Tule kuulemaan webinaariimme, kuinka hyödynnät nykyiset valmiiksi kilpailutetut erikoishinnat ja miten varmistat edullisen ja kattavan tietoturvan seuraaviksi vuosiksi eteenpäin.

Mitä julkishallinnon organisaation tulee ymmärtää tietoturvasta vuonna 2021?
Tule päivittämään tietosi tietoturvasta ja -uhista. Millaiset tietomurtoyritykset ja -uhat uhkaavat organisaatioita ja miten niiltä suojaudutaan tehokkaasti? Mitä ovat viranomaisvastuut ja miten ne koskevat julkishallinnon organisaatioita?

F-Securen tietoturva-asiantuntija Juha-Matti Heljaste käy tietoturva-asioita läpi käytännön esimerkein. Samalla saat kattavan kuvan F-Securen tarjoamista pilvihallittavista tietoturvapalveluista, kuten:

  • Protection for Business – päätelaitteiden suojaamiseen
  • Rapid Detection & Response  – kyberuhkien havainnointiin ja reagointiin
  • Cloud Protection for O365 – O365-sähköpostin suojaamiseen.

 

Tähän webinaariin osallistuttuasi ymmärrät:

1. Miten varmistat edullisen ja kattavan tietoturvan organisaatiollesi tuleviksi vuosiksi KLKH121: Tietoturvaohjelmistot ja -palvelut-puitesopimuksen avulla. Lisäksi ymmärrät mitä tiedon turvaamisen eri osa-alueita sopimus kattaa.

2. Millaiset tietomurtoyritykset ja -uhat ovat organisaatioiden uhkana ja miten niiltä suojaudutaan tehokkaasti?

 

Kohderyhmä:

Webinaari on tarkoitettu kaikille kuntarahoitteisille julkishallinnon organisaatioille, jotka haluavat päivittää tietonsa tietoturvasta ja KLKH121-puitesopimuksen tarjoamista mahdollisuuksista.

 

Voinko esittää kysymyksiä?

Voit esittää kysymyksiä webinaarin Q&A-osiossa tai lähettää kysymyksesi etukäteen Helille: heli.pukkanen@tietokeskus.fi. Antti ja Juha-Matti jäävät linjoille vastaamaan osallistujien kysymyksiin varsinaisen webinaariajan päätyttyä.

 

Onko webinaarista saatavilla tallenne?

Kyllä. Ilmoittaudu mukaan, vaikka ajankohta ei olisikaan sinulle aivan passeli. Lähetämme sinulle linkin tallenteeseen jälkikäteen.

 

Asiantuntijat

Antti Mikkola, tietoturva-asiantuntija, Tietokeskus
Juha-Matti Heljaste, tietoturva-asiantuntija, F-Secure

 

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN

 

Yhteistyössä