Ylhäällä pilvissä

Vuoden odotetuin IT-tapahtuma Tietoiskuseminaari järjestetään Turun Logomossa 4.3.2020!   Seminaari kokoaa yhteen IT-ammattilaiset, yrityspäättäjät ja julkishallinnon edustajat tarjoten ensiluokkaisen ohjelmakattauksen uusimpiin pilviteknologioihin, tietoturvaan ja työn tuottavuuteen liittyen.

Kymmeniä case-esimerkkejä ja asiantuntijoiden puheenvuoroja

Tietoiskuseminaarin suosion takana on yhdistelmä piinkovia asiantuntijoiden puheenvuoroja ja aimo annos rentoa tunnelmaa. Tule paikan päälle kuulemaan viimeisimmät alan vinkit, verkostoitumaan ja nauttimaan ykkösluokan tarjoiluista.

Luvassa on case-esimerkkejä ja ammattilaisten puheenvuoroja uusimpien pilviteknologioiden hyödyntämisestä, tietoturvasta ja työn tuottavuudesta.

Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi

Vuoden 2019 seminaari täyttyi nopeasti ja keräsi paikalle yli 400 osallistujaa.  Ilmoittaudu mukaan  ja varmista paikkasi IT-alan kärkitapahtumassa!


Tietoiskuseminaari on maksuton tapahtuma työn tuottavuudesta, tietoturvasta ja IT-palveluista kiinnostuneille pk-yritysten päättäjille, asiantuntijoille sekä julkishallinnon edustajille. Toteutamme tapahtuman yhteistyössä Suomen ja maailman johtavien IT-laite- ja ohjelmistovalmistajien sekä asiantuntijoiden kanssa.

Päivitämme tarkemman ohjelman ja aikataulun tälle sivulle alkuvuoden aikana.

 

Yhteistyössä:

Katso aftermovie ja kuvat vuoden 2019 seminaarista

 

ILMOITTAUDU MUKAAN