On taas aika päivittää tietosi Microsoft Teamsin uusista ominaisuuksista. Webinaarissa käymme läpi kuinka yrityskäyttäjät saavat Teamsista kaiken hyödyn irti ja annamme vinkkejä sujuvampaan etätyöskentelyyn.

Teams yhdistää ihmiset ja tiimit jopa yli organisaatiorakenteiden. Se kerää keskusteluita, ihmisiä, tiedostoja, dataa ja sovelluksia yhden alustan sisään. Tässä webinaarissa käymme läpi kokonaisuuksia mutta myös pieniä arkipäivän vinkkejä joiden avulla jokainen organisaatio saa vähän enemmän Teamsistä irti.

Tähän webinaariin osallistuttuasi:

  • Tiedät Microsoft Teamsin parhaat uudet ja unohdetut ominaisuudet. Kuten miten viet esityksesi aivan uudelle tasolle!
  • Saat uusia ideoita tehostaa oman tiimisi viestintää ja ehkä jopa eväitä viedä muutosta koko organisaatioon
  • Koet Teams Live Eventit käytännössä, näet paljon demoja ja tietenkin saat katsoa esityksen vielä uudestaankin myöhemmin
  • Miten Power Platform tuotteet toimivat yhdessä teamsin kanssa

Kenelle?

Tämä webinaari sopii kaikille Teams-käyttäjille, jotka haluavat kaiken hyödyn irti  ja päivittää tietonsa Teamsin uusista ominaisuuksista.

Voinko esittää kysymyksiä?

Voit esittää kysymyksiä webinaarin Q&A-osiossa. Asiantuntijat jäävät webinaarin jälkeen vastaamaan osallistujien kysymyksiin, joten jos mahdollista varaa hieman aikaa myös virallisen esityksen päätteeksi. Voit myös halutessasi lisätä kysymyksesi ilmoittautumislomakkeelle.

Asiantuntijat

Petri Pukkanen, Tietokeskus
Rami Rajakallio, Tietokeskus

Katso tallenne tästä

Nappaa talteen konsulttiemme vinkit uusimpien teknologioiden hyödyntämiseen. Jätä yhteystietosi ja pääset heti katsomaan tallennetta.

Yhteistyössä