Tähän webinaariin osallistuttuasi ymmärrät Microsoft 365 -pilveen liittyvän tietoturvakokonaisuuden ja miten valjastat eri tekniikat organisaatiosi hyödyksi.

Jokainen yritys on nykyään softayritys. Harvalla yrityksellä data tai liiketoiminta perustuu enää paperiin. Tätä dataa, on se sitten missä muodossa tahansa, suojataan turvatoimilla ja identiteetillä. 90% suomalaisista organisaatioista käyttää Microsoftin pilvipalveluita ja näin ollen tämä webinaari sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan organisaationsa tietoturvaa.

Tässä webinaarissa Markus ja Pete käyvät laajasti läpi Microsoft 365 -pilveen liittyvät ja sen sisältämät tietoturvatekniikat. Mitä hyötyä eri tekniikoista on ja miten otat ne käyttöön? Mitkä ovat tekniikoiden vaikutukset loppukäyttäjille?  Voiko tietoturva tehdä asioista jopa helpompia arjessa?  

 

Tähän webinaariin osallistuttuasi ymmärrät: 

1. Mitkä ovat minimivaatimukset, joita organisaatioiden tulisi asettaa Microsoft 365 -pilven tietoturvaan liittyen

2. Missä tilanteissa ilmaisten ominaisuuksien rajat tulevat vastaan ja milloin tarvitaan järeämpää Business Premium -lisenssiä

3. Mitä lähestymistapoja erilaisiin teknisiin toteutuksiin on olemassa ja kuinka loppukäyttäjät otetaan mukaan muutokseen heti alusta alkaen.

 

Kenelle?

Tämä webinaari sopii kaikille kaikille tietoturvasta kiinnostuneille: niin IT-alan ammattilaisille kuin vaativille loppukäyttäjillekin. 

 

Voinko esittää kysymyksiä?

Voit esittää kysymyksiä webinaarin Q&A-osiossa. Pete ja Markus jäävät webinaarin jälkeen vastaamaan osallistujien kysymyksiin. Voit myös halutessasi lähettää kysymyksesi etukäteen Helille: heli.pukkanen@tietokeskus.fi

 

Asiantuntijat

Markus Tuomi, konsultti, Tietokeskus
Petri Pukkanen, konsultti, Tietokeskus

 

Petri Pukkanen & Markus Tuomi

 

Katso tallenne tästä

Nappaa talteen konsulttiemme vinkit uusimpien teknologioiden hyödyntämiseen. Jätä yhteystietosi ja pääset heti katsomaan tallennetta.

Yhteistyössä


Kiinnostaako datan suojaaminen? Ilmoittaudu mukaan:

Webinaari: Microsoft 365 tietoturva – datan suojaaminen to 3.6. klo 14-15

ILMOITTAUDU