Tässä webinaarissa konsulttimme Janne Nevalainen ja Petri Pukkanen kertovat miten saat kaiken hyödyn irti Microsoft 365:n tarjoamista tietoturvaominaisuuksista.

Mitä? ❓

Globaalisti skaalautuvat tietoturvatuotteet ovat mobiilissa, pilvipohjaisessa työkulttuurissa merkittävässä roolissa. Microsoft 365 Business Premium sisältää monia tuotteita käyttäjien ja datan turvaamiseksi. Mikäli käytössäsi ei ole M365 Business Premiumia, voit lisensoida haluamiasi tietoturvatuotteita myös erikseen.

Azure Active Directory P1 -lisenssin sisältämiä ominaisuuksia on jo aikaisemmin lisätty Microsoft 365 Business Premiumiin, mutta nyt Azure AD Premium P1 kuuluu hintaan täysimääräisenä tuotteena. Microsoft 365 Business Premiumin ylläpitäjät voivatkin käyttää useita edistyneitä tekniikoita ympäristön turvaamiseen.

Webinaariin osallistuttuasi ymmärrät miten:

☁️ suojaat käyttäjätunnukset monivaiheisen kirjautumisen (MFA) avulla

☁️ tunnistat vaaroille altistuneet käyttäjät Risky Users -ominaisuuden avulla

☁️ luot ja valvot ehtokohtaisia kirjautumisia Conditional Access -sääntöjen avulla

☁️ domainkäyttäjä voi vaihtaa salasanansa suoraan pilvestä Password Writeback -ominaisuuden avulla

☁️ suojaat dataa Office 365 Advanced Threat Protection -tuotteen avulla.

Yllämainittujen aiheiden lisäksi luvassa runsaasti demoja ja asiaa myös Azure Information Protection -tuotteesta, Data Loss Preventionista (DLP) sekä Safe Attachmenteista, Safe Linkeistä ja Anti-Phishingistä.


Kenelle? 😊

Webinaarin kohderyhmää ovat  IT-päättäjät ja IT:stä vastaavat asiantuntijat.

 

Microsoft 365 Business Premium on pk-yrityksen paras kaveri – lue konsulttimme Jannen blogikirjoitus 

 

Katso tallenne tästä

Nappaa talteen konsulttiemme vinkit uusimpien teknologioiden hyödyntämiseen. Jätä yhteystietosi ja pääset heti katsomaan tallennetta.